reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Możecie się śmiać itd.
Zrobiłam test facelle paskowy, zobaczcie co wyszło [emoji23]
Śmieje się sama z siebie, bo z nudów zrobiłam i dla śmiechu.
Chciałabym wam przedstawić kreskę testowa xD [emoji38]
Chyba, że to nie testowa i rzeczywiście powinnam iść gdzieś na badania w kierunku hormonów....
Byłam pewna, że nic nie wyjdzie, te testy są do bani, bez jaj.
Można się śmiać, ale proszę nie naskakiwac, to wszystko dla śmiechu--powtarzam!!
IMG_20201114_212626.jpeg

Śląsk, Tychy koło Katowic Trzymam kciuki!
Mieszkasz bardzo blisko mnie
Możecie się śmiać itd.
Chyba, że to nie testowa i rzeczywiście powinnam iść gdzieś na badania w kierunku hormonów....
Można się śmiać, ale proszę nie naskakiwac, to wszystko dla śmiechu--powtarzam!! Zobacz załącznik 1201598
To jest ciążowy czy owu?

Możecie się śmiać itd.
Można się śmiać, ale proszę nie naskakiwac, to wszystko dla śmiechu--powtarzam!! Zobacz załącznik 1201598
To test ciążowy? Bo ja widzę dwie kreski :-D Mieszkałam kiedyś w Tychach na osiedlu A :-)

Możecie się śmiać itd.
Moim zdaniem to tylko miejsce się odbiło w którym powinna się pojawić testowa . Często się tak zdarza .

Mnie 2 cykle temu bolały sutki, piersi z boku, byłam zmęczona, miałam zmienne nastroje, raz było mi zimno, a raz gorąco. Kłucie jajników, inny śluz. I nie jestem w ciąży 🤷‍♀️ chyba, że to już 2 miesiąc 🤔🙃 I dziewczyny nie ma co pytać innej jak się czuje, jakie ma objawy bo wy możecie nie mieć żadnych I być w ciąży, jak moja przyjaciółka 🤷‍♀️ wyluzujcie trochę bo zwariujecie jak tak co cykl będziecie się nakręcać 😉🙃

reklama
Mnie 2 cykle temu bolały sutki, piersi z boku, byłam zmęczona, miałam zmienne nastroje, raz było mi zimno, a raz gorąco. Kłucie jajników, inny śluz. I nie jestem w ciąży 🤷‍♀️ chyba, że to już 2 miesiąc 🤔🙃 I dziewczyny nie ma co pytać innej jak się czuje, jakie ma objawy bo wy możecie nie mieć żadnych I być w ciąży, jak moja przyjaciółka 🤷‍♀️ wyluzujcie trochę bo zwariujecie jak tak co cykl będziecie się nakręcać 😉🙃
Dlatego tak jak pisałam wcześniej, ja się nie nakręcam i nie robię sobie nadziei 🙃

Do góry