HeraUnique
Fanka BB :)
Bobo test raczej nie okłamuje. A już na pewno nie pokazuje testowych. Jeśli widać cień tzn, że jest ciąża po cichu gratuluje i czekam za testem za 3 dniTak, bobo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bobo test raczej nie okłamuje. A już na pewno nie pokazuje testowych. Jeśli widać cień tzn, że jest ciąża po cichu gratuluje i czekam za testem za 3 dniTak, bobo
Mam nadzieję, że kolejny test albo beta to szybciutko potwierdzą! Trzymam kciuki!!Tak, bobo
Kwestia wprawy tu widać, są testy gdzie noc nie ma, z czasem wzrok się wyostrza na tą 2 kreseczkePatrzyłam dobre 10 minut, żeby się tam coś dopatrzeć. No coś jakby przebija... Ja nie wiem, Dziewczyny, jak Wy się tych cieni doszukujecie, ja to ślepa przy Was jestem. Otwierałam załącznik 3 razy i się wpatrywałam i za trzecim razem może rzeczywiście coś tam przebija.
Nie sądziłam, że takie tabletki będą bez recepty, aż dziwne, bo Polska jest jaka jest.
Czyli brak przerwy?
A jakoś inaczej się czujesz ?Dziękuję Wam bardzo dziewczyny odezwę się. Najpierw zrobię test za 3 dni w dniu spodziewanej miesiączki jak normalny człowiek a potem pójdę na betę. Do wtorku spróbuję wyluzować
Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze i ja też już gratuluję <3Dziękuję Wam bardzo dziewczyny odezwę się. Najpierw zrobię test za 3 dni w dniu spodziewanej miesiączki jak normalny człowiek a potem pójdę na betę. Do wtorku spróbuję wyluzować
No ja mam nadzieję, że większość ze starających tutaj, ma taką wiedzę chociaż 60% z tego co tam jest napisaneDziewczyny znalazłam bardzo fajny artykuł, jest dużo czytania ale warto , bo można się dużo dowiedzieć wklejam link :
Zapłodnienie - Sonomedico - Gabinet Ginekologiczny
Poznaj fazy cyklu menstruacyjnego, których prawidłowy przebieg umożliwia dojście do zapłodnienia. Zobacz, jak zmienia się Twój organizm, dowiedz się, kiedy jest najlepszy czas na zapłodnienie i odkryj przydatne testy domowe.sonomedico.pl