E
Em82
Gość
Ovarin zamiast castagnusa czy razem z nim? [emoji848]Spróbuj włączyć sobie ovarin. Mi pięknie wyrównał i 2 faze mam 12/13 dni [emoji854]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ovarin zamiast castagnusa czy razem z nim? [emoji848]Spróbuj włączyć sobie ovarin. Mi pięknie wyrównał i 2 faze mam 12/13 dni [emoji854]
może organizm potrzebuje więcej czasu na dojście do siebie po kpalbo bierz nadal tego castagnusa może on wyreguluje. Albo tak jak @HeraUnique napisała ovarin sobie dużo kobiet chwali.No właśnie, martwi mnie to trochę. W marcu tego roku skończyłam karmić piersią i te moje cykle były różne. Co miesiąc inne. Raz bardzo krótkie a raz długie. Jakoś między lipcem a wrześniem zaczęło się w miarę wyrownywac ale wciąż to nie było to co przed ciąża więc zaczęłam brać castagnus. Teraz zaczynam brać go 2 miesiąc i mam nadzieję, że on pomoże mi uregulować cykl na tyle żebym nie musiała za bardzo ingerować w hormony. Według moich obliczeń w ostatnich 4 miesiącach to moje fazy lutealne trwały w granicach 10-12 dni, sugerując się temp i testami owu.
Ja też w tym cyklu zaczęłam brać castagnusa i wiesiolek. Zobaczymy jak wpłynie to na mój cykl. Z ciekawości też zajrzałam do wyników badań które robiłam w lipcu 2017 roku gdy odstawiłam tabletki i zaczęliśmy się starać o naszego synka. Miałam robione tylko tsh i wynik był 1.89, plus inne badania ale ft3 i ft4 nie robiłam wtedy, testosteronu też nie. Jedynie prolaktyne, progesteron, ASPAT i ALAT jak dobrze pamiętam, mocz, bilirubine bodajże i to chyba wszystko
Możesz razem z nim. Od ovarinu nie robi się żadnej przerwy. To też taki suplementOvarin zamiast castagnusa czy razem z nim? [emoji848]
może organizm potrzebuje więcej czasu na dojście do siebie po kp[emoji848]albo bierz nadal tego castagnusa może on wyreguluje. Albo tak jak @HeraUnique napisała ovarin sobie dużo kobiet chwali.
Ja miałam go zamiar też zażywać ale poczekam jak będzie wyglądał ten i kolejny cykl jak będzie ok to nie biorę nic a jak się znowu rozreguluje to zacznę zażywać ovarin ale zamiennik niemiecki bo niestety polskiego nie mają w DE.
Dziękuję wam bardzo kochane[emoji8][emoji173] muszę się najpierw wyrównać, może faktycznie organizm nie jest jeszcze gotowy i potrzebuje wiecej czasu [emoji2370] tak czy siak starań nie przerywam ale zaczynam kłaść większy nacisk na doprowadzenie cyklu do porządku. Myślę, że kiedy mój organizm będzie gotowy to się uda[emoji6][emoji847]Możesz razem z nim. Od ovarinu nie robi się żadnej przerwy. To też taki suplement [emoji2368]
Ha! Patrz co znalazłamLaski może wy będziecie wiedziały. Wiecie może czy oliwka dla dzieci przeszkadza w zajściu w ciążę w sensie zabija plemniki lub utrudnia poruszanie się plemników itp?