reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Rozumiem... Zatem zostały mi jeszcze 2 sztuki, po prostu zrobię je jutro i pojutrze, a później kupię normalne paskowe. Na tych z facelle będę obserwować na oko czy ciemnieje i tyle :)
Tak wiem, dlatego teraz robiłam tsh z ft3 i ft4 Myślę że problem może być w tych testach, ciężko może być uchwycić wynik przez to szkiełko w tescie. Ja preferuję testy paskowe i z tego co widziałam to chyba każdy tych używa przy tej aplikcji

Ile Wy tych wiadomości produkujecie, staram się na bieżąco podczytywać ale co nie spojrzę to kilka kolejnych stron dochodzi 😅 u mnie chyba zaczynają się pojawiać bóle okresowe, jakoś w ogóle marnie się dziś czuje, będąc na zakupach tak mi się gorąco i słabo zrobiło że prawie zemdlałam, od tamtej pory (jakaś godzina minęła) leżę i mi niedobrze 😥 niestety u mnie różnie bywa przed okresem i w jego trakcie więc się nie nastawiam że to mogą być jakieś objawy ciążowe, tym bardziej że zaczyna się pojawiać ból w podbrzuszu 🤷‍♀️

Ja skończyłam okres 2 dni temu, a dzisiaj bóle miesiączkowe i wczoraj też. Podczas okresu nic kompletnie mnie nie boli...
Mam tak już od porodu, czyli od roku. Ktoś tak miał?

Mój gin też poleca Ovarin na wyregulowanie cykli i szybsze zajście w ciążę. Brałam jak staraliśmy się o pierwsze dziecko.
Tak się zastanawiam czy podwyższona temperatura w drugiej fazie cyklu jest tylko rano czy utrzymuje się cały dzień ? Zmierzyłam teraz i mam 37.1 więc albo mnie coś bierze albo coś jest na rzeczy haha wiem wiem trzeba mierzyć codziennie o tej samej porze w tym samym miejscu i dopiero analizować :-D

reklama
Mój gin też poleca Ovarin na wyregulowanie cykli i szybsze zajście w ciążę. Brałam jak staraliśmy się o pierwsze dziecko.
Tak się zastanawiam czy podwyższona temperatura w drugiej fazie cyklu jest tylko rano czy utrzymuje się cały dzień ? Zmierzyłam teraz i mam 37.1 więc albo mnie coś bierze albo coś jest na rzeczy haha wiem wiem trzeba mierzyć codziennie o tej samej porze w tym samym miejscu i dopiero analizować :-D
A który dc?

Do góry