reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Rozumiem... Zatem zostały mi jeszcze 2 sztuki, po prostu zrobię je jutro i pojutrze, a później kupię normalne paskowe. Na tych z facelle będę obserwować na oko czy ciemnieje i tyle :)
Tak wiem, dlatego teraz robiłam tsh z ft3 i ft4 Myślę że problem może być w tych testach, ciężko może być uchwycić wynik przez to szkiełko w tescie. Ja preferuję testy paskowe i z tego co widziałam to chyba każdy tych używa przy tej aplikcji

Ile Wy tych wiadomości produkujecie, staram się na bieżąco podczytywać ale co nie spojrzę to kilka kolejnych stron dochodzi 😅 u mnie chyba zaczynają się pojawiać bóle okresowe, jakoś w ogóle marnie się dziś czuje, będąc na zakupach tak mi się gorąco i słabo zrobiło że prawie zemdlałam, od tamtej pory (jakaś godzina minęła) leżę i mi niedobrze 😥 niestety u mnie różnie bywa przed okresem i w jego trakcie więc się nie nastawiam że to mogą być jakieś objawy ciążowe, tym bardziej że zaczyna się pojawiać ból w podbrzuszu 🤷‍♀️

Ja skończyłam okres 2 dni temu, a dzisiaj bóle miesiączkowe i wczoraj też. Podczas okresu nic kompletnie mnie nie boli...
Mam tak już od porodu, czyli od roku. Ktoś tak miał?

Mój gin też poleca Ovarin na wyregulowanie cykli i szybsze zajście w ciążę. Brałam jak staraliśmy się o pierwsze dziecko.
Tak się zastanawiam czy podwyższona temperatura w drugiej fazie cyklu jest tylko rano czy utrzymuje się cały dzień ? Zmierzyłam teraz i mam 37.1 więc albo mnie coś bierze albo coś jest na rzeczy haha wiem wiem trzeba mierzyć codziennie o tej samej porze w tym samym miejscu i dopiero analizować :-D

reklama
Mój gin też poleca Ovarin na wyregulowanie cykli i szybsze zajście w ciążę. Brałam jak staraliśmy się o pierwsze dziecko.
Tak się zastanawiam czy podwyższona temperatura w drugiej fazie cyklu jest tylko rano czy utrzymuje się cały dzień ? Zmierzyłam teraz i mam 37.1 więc albo mnie coś bierze albo coś jest na rzeczy haha wiem wiem trzeba mierzyć codziennie o tej samej porze w tym samym miejscu i dopiero analizować :-D
A który dc?

Do góry