Gryfin
Fanka BB :)
DziękujęTrzymam kciuki!!![emoji86][emoji1695][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęTrzymam kciuki!!![emoji86][emoji1695][emoji173]
Tak wiem, dlatego teraz robiłam tsh z ft3 i ft4 Myślę że problem może być w tych testach, ciężko może być uchwycić wynik przez to szkiełko w tescie. Ja preferuję testy paskowe i z tego co widziałam to chyba każdy tych używa przy tej aplikcji
hejka i wzajemnieCześć dziewczyny spóźnione miłego popołudnia dla Was ❤
No niestety [emoji17] ale może w tym cyklu się uda [emoji6]@Emma28 kurde, miałam nadzieję [emoji20]
A który dc?Mój gin też poleca Ovarin na wyregulowanie cykli i szybsze zajście w ciążę. Brałam jak staraliśmy się o pierwsze dziecko.
Tak się zastanawiam czy podwyższona temperatura w drugiej fazie cyklu jest tylko rano czy utrzymuje się cały dzień ? Zmierzyłam teraz i mam 37.1 więc albo mnie coś bierze albo coś jest na rzeczy haha wiem wiem trzeba mierzyć codziennie o tej samej porze w tym samym miejscu i dopiero analizować