reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
byłam w Anglii 2 lata z obecnym mężem, planowaliśmy zostać na stałe. Ale tęsknota za rodzinom wygrała i od prawie 2 lat jesteśmy w Polsce [emoji2960][emoji3526]

Jak dla mnie, nie polecam. Patologia goni patologie. Polak Polakowi wilkiem. Tylko prawdziwi Anglicy są uprzejmi dla Polaków.

Nie do końca się zgodzę z patologia itd w każdym kraju jest coś [emoji90]

No ale ja tu jestem 10+ lat. Ja sobie chwale ogólnie jest mi dobrze, klimat odpowiada mi bardziej, mam tu rodzine swoją już teraz i męża i znajomych, ale przyznam się szczerze ze nie mam tu wielu polskich znajomych. Polak Polakowi wilkiem nie zawsze ale niestety tutaj często zauważyłam o tak z tym się zgodze.

Nie do końca się zgodzę z patologia itd w każdym kraju jest coś [emoji90]

No ale ja tu jestem 10+ lat. Ja sobie chwale ogólnie jest mi dobrze, klimat odpowiada mi bardziej, mam tu rodzine swoją już teraz i męża i znajomych, ale przyznam się szczerze ze nie mam tu wielu polskich znajomych. Polak Polakowi wilkiem nie zawsze ale niestety tutaj często zauważyłam o tak z tym się zgodze.

Sikalas ponownie na test ? ;)

Wiesz, ze ma testy nie patrzy sie samej :)

Mam nadzieje, ze jednak sie mylisz i bedzie wszystko oo [emoji3064]

Chciałabym ale niestety nie sadze. Nie mam już wiele nadziei. Po tygodniu od pierwszego pozytywu już powinno być mocniej a nie odwrotnie. Niestety znam ten przebieg zdarzeń już za dobrze.

reklama
Do góry