NattNatt
Fanka BB :)
.Nic nie widzę. Po czasie można sobie tylko narobić zbędna nadzieję, bo po jakimś czasie może zrobić się fałszywie pozytywny.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.Nic nie widzę. Po czasie można sobie tylko narobić zbędna nadzieję, bo po jakimś czasie może zrobić się fałszywie pozytywny.
Po czasie nawet jakby wyszła super widoczna kreska to nie można się nią sugerować. Tam zachodzą różne reakcje chemiczne i po okreslonym czasie test należy wyrzucić bo może różne rzeczy pokazywać i być fałszywie dodatniTak ten test wyglada teraz, wiem że po czasie to się nic nie sprawdza, ale może któraś z Was miała taki sam
Tutaj cos delikatnie widać dlatego dziewczyny już radziły wykonać test jutro z porannego moczu i z testem innej firmy. Nie ma co się dalej doszukiwać. Powodzenia [emoji6]Po czasie wiem odnoszę się tylko do tego zdjęcia, ale jak nic nie widać to nic nie widać[emoji4]
byłam w Anglii 2 lata z obecnym mężem, planowaliśmy zostać na stałe. Ale tęsknota za rodzinom wygrała i od prawie 2 lat jesteśmy w Polsce [emoji2960][emoji3526]
Jak dla mnie, nie polecam. Patologia goni patologie. Polak Polakowi wilkiem. Tylko prawdziwi Anglicy są uprzejmi dla Polaków.
Nie do końca się zgodzę z patologia itd w każdym kraju jest coś [emoji90]
No ale ja tu jestem 10+ lat. Ja sobie chwale ogólnie jest mi dobrze, klimat odpowiada mi bardziej, mam tu rodzine swoją już teraz i męża i znajomych, ale przyznam się szczerze ze nie mam tu wielu polskich znajomych. Polak Polakowi wilkiem nie zawsze ale niestety tutaj często zauważyłam o tak z tym się zgodze.
Sikalas ponownie na test ?
Tak ale wczoraj. Testy ogólnie nie ciemnieją wiec jestem na 90% pewna ze nie skończy się to pozytywnie niestety [emoji20]
Wiesz, ze ma testy nie patrzy sie samej
Mam nadzieje, ze jednak sie mylisz i bedzie wszystko oo [emoji3064]
Chciałabym ale niestety nie sadze. Nie mam już wiele nadziei. Po tygodniu od pierwszego pozytywu już powinno być mocniej a nie odwrotnie. Niestety znam ten przebieg zdarzeń już za dobrze.
A te same uzywasz ?