HeraUnique
Fanka BB :)
31mi mówiła ze femibion wystarczy. A od 3 do 7 dc tez biorę ale 2x aromek wiec witam w klubie. A ile masz lat jeśli mogę wiedzieć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
31mi mówiła ze femibion wystarczy. A od 3 do 7 dc tez biorę ale 2x aromek wiec witam w klubie. A ile masz lat jeśli mogę wiedzieć?
Moja najpierw wszystkie możliwe hormony i mojego partnera na badania wysłała. Później monitoringi i decyzja o stymulacji owulacji. Dała mi czas do kwietnia i jak do tego czasu nie zajdę to kładzie mnie u siebie na oddziale w szpitalu i będzie robić pełną diagnostykęWidzisz mnie moja pierwsze co wysłał na drożność ( jestem po cc) i chłopa na badania inaczej pwiedziala ze nie dostanę żadnej stymulacji
A jakie badania robiłaś do HSG?No wlasnie tak to sie czasowo trochę rozkłada niestety. Ja badania robiłam w czerwcu a drożność w sierpniu..
Na tym drugim zdjęciu widzę druga delikatna kreskę! Który to dzień cyklu? Robiłaś z porannego moczu test? Wygląda obiecująco :-)Hej czy te testy PINK zostawiają normalnie takie cienie czy to może być pozytywny?
Na tym drugim zdjęciu widzę druga delikatna kreskę! Który to dzień cyklu? Robiłaś z porannego moczu test? Wygląda obiecująco :-)
To odpowiedzialne jest za rezerwę jajnikowa, tylko się zastanawiam czy jest sens (raczej potrzeba) robić jak według wartości bety zachodzę w ciąże tylko jakiś tydzień po dniu spodziewanej @ już w niej nie jestem...Zrob sobie AMH. Ten stosunek lh do fsh mnie sie nie podobalby.
Pink często zostawia cienie.Hej czy te testy PINK zostawiają normalnie takie cienie czy to może być pozytywny?
I ja nic nie widzę, prócz małego cienia. Ale to pink więc nic nowego powtórz rano, najlepiej innej firmy.Hej czy te testy PINK zostawiają normalnie takie cienie czy to może być pozytywny?
A ile po owu? Dzień cyklu mało mówiTak z porannego moczu, 26 dzień [emoji848]