reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ciężko mi stwierdzić tak na prawdę, bo tego nie kontrolowałam, zrobiłam testy, bo od 3 dni mam bardzo delikatne brązowe plamienia, trzy dni temu było nawet bardziej różowe. Wczoraj tez robiłam tylko koło 18 i wyszedł taki. Nie bardzo wiem co mam teraz robić, bo mam problemy z progesteronem i czy zacząć na wszelki wypadek brać duphaston
No ja nic nie widzę. I nie rozumiem sensu rozbierania testu 🤷‍♀️
Spróbuj rano zrobić inny niż pink. Bo pink lubi dawać cienie, wiele dziewczyn tu na forum miało już takie cienie I nadzieję.

Test rozebrałam nie, żeby się dopatrywać na siłe kreski tylko, żeby zrobić wyraźniejsze zdjęcie. Na nic się nie nastawiam ani nie nakręcam [emoji4] po prostu chciałam wiedzieć, bo mam problemy ze zdrowiem zarówno z przysadka jak i z tarczyca, wiec im szybciej bym się dowiedziała tym lepiej
Jasne, rozumiem dlatego polecam zrobić test innej firmy 🙃 życzę żeby kreska była wyraźniejsza 😉

Hej! U mnie dziś 16 dc, boli mnie ze strony prawego jajnika :/ a owulacja już raczej była, ten ból dość uciażliwy :( albo pęcherzyk przerósł i nie pękł :(

Hej! U mnie dziś 16 dc, boli mnie ze strony prawego jajnika :/ a owulacja już raczej była, ten ból dość uciażliwy :( albo pęcherzyk przerósł i nie pękł :(

Pocieszę Cię, miałam torbiel o średnicy 5 cm i nie bolał ;) Jajnik gdy pracuje potrafi boleć a pracuje po ovu niezależnie od tego czy doszło do zapłodnienia czy nie. Dla odmiany dokucza mi przetrwały pęcherzyki o średnicy łepka od szpilki a mam go ponad 15 lat, więc... Zwariować można.

No ja nic nie widzę. I nie rozumiem sensu rozbierania testu 🤷‍♀️
Spróbuj rano zrobić inny niż pink. Bo pink lubi dawać cienie, wiele dziewczyn tu na forum miało już takie cienie I nadzieję.
Mnie też kiedyś Pink zrobił w bambuko a tak się cieszyłam! Pozostaje poczekac do jutra i zrobić testem innej firmy. Domowe Laboratorium jest o czułości 10ml tylko trzeba kupić ten co pisze Czuły bo są też te 20ml

reklama
Do góry