reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
No ja nic nie widzę. I nie rozumiem sensu rozbierania testuCiężko mi stwierdzić tak na prawdę, bo tego nie kontrolowałam, zrobiłam testy, bo od 3 dni mam bardzo delikatne brązowe plamienia, trzy dni temu było nawet bardziej różowe. Wczoraj tez robiłam tylko koło 18 i wyszedł taki. Nie bardzo wiem co mam teraz robić, bo mam problemy z progesteronem i czy zacząć na wszelki wypadek brać duphaston
Spróbuj rano zrobić inny niż pink. Bo pink lubi dawać cienie, wiele dziewczyn tu na forum miało już takie cienie I nadzieję.
HeraUnique
Jasne, rozumiem dlatego polecam zrobić test innej firmy życzę żeby kreska była wyraźniejszaTest rozebrałam nie, żeby się dopatrywać na siłe kreski tylko, żeby zrobić wyraźniejsze zdjęcie. Na nic się nie nastawiam ani nie nakręcam [emoji4] po prostu chciałam wiedzieć, bo mam problemy ze zdrowiem zarówno z przysadka jak i z tarczyca, wiec im szybciej bym się dowiedziała tym lepiej
Hope
podwójna mama :-)
Hej! U mnie dziś 16 dc, boli mnie ze strony prawego jajnika :/ a owulacja już raczej była, ten ból dość uciażliwy albo pęcherzyk przerósł i nie pękł
Pocieszę Cię, miałam torbiel o średnicy 5 cm i nie bolał Jajnik gdy pracuje potrafi boleć a pracuje po ovu niezależnie od tego czy doszło do zapłodnienia czy nie. Dla odmiany dokucza mi przetrwały pęcherzyki o średnicy łepka od szpilki a mam go ponad 15 lat, więc... Zwariować można.
MamaR
Mnie też kiedyś Pink zrobił w bambuko a tak się cieszyłam! Pozostaje poczekac do jutra i zrobić testem innej firmy. Domowe Laboratorium jest o czułości 10ml tylko trzeba kupić ten co pisze Czuły bo są też te 20mlNo ja nic nie widzę. I nie rozumiem sensu rozbierania testu
Spróbuj rano zrobić inny niż pink. Bo pink lubi dawać cienie, wiele dziewczyn tu na forum miało już takie cienie I nadzieję.
blanny
Moim zdaniem tu nic nie ma. Ale trzymam kciuki. Powtórz pojutrze rano, jeśli @ nie przyjdzie i nie możesz się doczekać.Tak ten test wyglada teraz, wiem że po czasie to się nic nie sprawdza, ale może któraś z Was miała taki sam
reklama
Kropka29
Moderator
Nic nie widzę. Po czasie można sobie tylko narobić zbędna nadzieję, bo po jakimś czasie może zrobić się fałszywie pozytywny.Tak ten test wyglada teraz, wiem że po czasie to się nic nie sprawdza, ale może któraś z Was miała taki sam