reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ciężko mi stwierdzić tak na prawdę, bo tego nie kontrolowałam, zrobiłam testy, bo od 3 dni mam bardzo delikatne brązowe plamienia, trzy dni temu było nawet bardziej różowe. Wczoraj tez robiłam tylko koło 18 i wyszedł taki. Nie bardzo wiem co mam teraz robić, bo mam problemy z progesteronem i czy zacząć na wszelki wypadek brać duphaston
No ja nic nie widzę. I nie rozumiem sensu rozbierania testu 🤷‍♀️
Spróbuj rano zrobić inny niż pink. Bo pink lubi dawać cienie, wiele dziewczyn tu na forum miało już takie cienie I nadzieję.

Test rozebrałam nie, żeby się dopatrywać na siłe kreski tylko, żeby zrobić wyraźniejsze zdjęcie. Na nic się nie nastawiam ani nie nakręcam [emoji4] po prostu chciałam wiedzieć, bo mam problemy ze zdrowiem zarówno z przysadka jak i z tarczyca, wiec im szybciej bym się dowiedziała tym lepiej
Jasne, rozumiem dlatego polecam zrobić test innej firmy 🙃 życzę żeby kreska była wyraźniejsza 😉

Hej! U mnie dziś 16 dc, boli mnie ze strony prawego jajnika :/ a owulacja już raczej była, ten ból dość uciażliwy :( albo pęcherzyk przerósł i nie pękł :(

Hej! U mnie dziś 16 dc, boli mnie ze strony prawego jajnika :/ a owulacja już raczej była, ten ból dość uciażliwy :( albo pęcherzyk przerósł i nie pękł :(

Pocieszę Cię, miałam torbiel o średnicy 5 cm i nie bolał ;) Jajnik gdy pracuje potrafi boleć a pracuje po ovu niezależnie od tego czy doszło do zapłodnienia czy nie. Dla odmiany dokucza mi przetrwały pęcherzyki o średnicy łepka od szpilki a mam go ponad 15 lat, więc... Zwariować można.

No ja nic nie widzę. I nie rozumiem sensu rozbierania testu 🤷‍♀️
Spróbuj rano zrobić inny niż pink. Bo pink lubi dawać cienie, wiele dziewczyn tu na forum miało już takie cienie I nadzieję.
Mnie też kiedyś Pink zrobił w bambuko a tak się cieszyłam! Pozostaje poczekac do jutra i zrobić testem innej firmy. Domowe Laboratorium jest o czułości 10ml tylko trzeba kupić ten co pisze Czuły bo są też te 20ml

reklama
Do góry