Smerfetka94
Fanka BB :)
Chyba coś świtaNegatywny czy pozytywny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba coś świtaNegatywny czy pozytywny?
Mój gin jest na urlopie do poniedziałku więc zostaje czekać i nie jestem 10 dni po A już 9 dzień po spóźnionej @ a owu miałam 6 lipcaTo bardzo wcześnie jak na 10 dpo. Musiałaś mieć dużo wcześniej owu. U mnie 17 dpo był maly pęcherzyk a beta już ponad 1000 co i tak było wysokim wynikiem, bo byłam dzień przed terminem @, a owu wystąpiła u mnie wcześniej.
Pęcherzyk jest widoczny na USG dopiero od bety 1000 we krwi. Jak beta rośnie Ci od 8 dpo (najwcześniej zagnieżdżenie jest 6 dpo a po 2 dniach beta jest wykrywalna we krwi) do 10 dpo tak, że masz już ponad 1000 i jest widoczny pęcherzyk to jakoś mega szybko!
I trochę za słaba ta kreska na testach jak dla takiej bety... A nie masz możliwości iść do innego lekarza skoro nie możesz iść ma betę? Dziwna ta cała niepewna sytuacja a Ty niepotrzebnie się denerwujesz
Poziom ft4 jest wg mnie za niski, bo wynosi ponad 20% a najlepiej jakby i ft4 i ft3 wynosiły ponad 50% normy. TSH delikatnie podwyższone jak na starania, ale to równie dobrze wynik może wyjść niższy innego dnia bo różnica jest mała (max 2,5).I jak???
@bleucoco zerkniesz?
Mi się wchłaniają i następny cykl zaczynam ale znowu to samo i tak w kółko. Zobaczymy czy będą pękać po operacji ale to w następnym cyklu sprawdzimy bo wcześniej nawet podwójny pregnyl nie pomagał i nie pękały. Bardzo się boje ze teraz tez nie będą pękaćHej Dziewczyny, pytanie do tych co nie pękają im pęcherzyki. Czy robią wam się torbiele? W następnym cyklu korzystacie ze stymulacji czy wtedy cykl jest stracony? Jak to wygląda??
A jakiś inny?Mój gin jest na urlopie do poniedziałku więc zostaje czekać
Okej, dzięki. To będę dzwonić może jakoś się umowie na tele poradęPoziom ft4 jest wg mnie za niski, bo wynosi ponad 20% a najlepiej jakby i ft4 i ft3 wynosiły ponad 50% normy. TSH delikatnie podwyższone jak na starania, ale to równie dobrze wynik może wyjść niższy innego dnia bo różnica jest mała (max 2,5).
Podpytałabym się gine-endo o to czy nie ma tu upośledzenia konwersji i czy to nie wpływa na zajście w ciążę
Pozytywny moje dwie takie kreseczki mają teraz 3 i 1.5 rokuNegatywny czy pozytywny?
Właśnie na żywo to bardziej widaćChyba coś świta
To bardzo wcześnie jak na 10 dpo. Musiałaś mieć dużo wcześniej owu.
Ciągle mamy wątpliwości, bo to 1 cykl starań.Pozytywny ♥ moje dwie takie kreseczki mają teraz 3 i 1.5 roku