reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Powiem tak że trzeba dać szanse tej lamecie. Ja tak miałam z Clostilbegytem że też dostałam na pol roku ale mimo wszystko chodziłam na monitoringi cyklu i raz byla owulacje raz nie więc dostałam Letrozolum i w sumie na nim zaszłam dwa razy, za drugim razem dostałam większą dawkę i po 6 cyklach się udało :-) Teraz walczę bez stymulacji zobaczymy czy się uda. Mam już dwoje dzieci :-)
A czym się różni letrozolum od lametty ? No widzisz a ja mam brać sama lek i już bez monitoringu, dla mnie to trochę dziwne bo jak się zrobi torbiel to przecież sama nie będę wiedziała. Bo nie zrobię sobie w domu usg...
A już zajarzylam że to to samo 😋

reklama
A czym się różni letrozolum od lametty ? No widzisz a ja mam brać sama lek i już bez monitoringu, dla mnie to trochę dziwne bo jak się zrobi torbiel to przecież sama nie będę wiedziała. Bo nie zrobię sobie w domu usg...
A już zajarzylam że to to samo 😋
Letrozolum to lek przepisywany na raka piersi tyle wiem hehe ale mi pomógł tzn miałam po nim owulacje , torbie się nie tworzyły :-) Ale mimo wszystko choć raz bym poszła zobaczyć czy na Ciebie wogole działa i czy jest owulacja po nim.

Jejku dziewczyny ale się wystraszyłam , naczytałam się że endometrium w drugiej fazie nie powinno przekraczać 15 mm a ja już mam 15 mm a miesiączka dopiero gdzieś za 10 dni ! 😳 😢 może mam przerost...

Letrozolum to lek przepisywany na raka piersi tyle wiem hehe ale mi pomógł tzn miałam po nim owulacje , torbie się nie tworzyły :-) Ale mimo wszystko choć raz bym poszła zobaczyć czy na Ciebie wogole działa i czy jest owulacja po nim.
No niby działa bo jak widzisz dziś byłam i pęcherzyk jeden pękł , jest ciałko żółte

Jejku dziewczyny ale się wystraszyłam , naczytałam się że endometrium w drugiej fazie nie powinno przekraczać 15 mm a ja już mam 15 mm a miesiączka dopiero gdzieś za 10 dni ! 😳 😢 może mam przerost...
Dlatego moja ginekolog, jak jej coś pisze to już wie, że się gdzieś naczytałam i się na mnie wkurza 😂 zawsze mi mówi, że to ona jest lekarzem i wie co robi, a ja mam przestać czytać tylko iść się bzykać 🤣🤣

No niby działa bo jak widzisz dziś byłam i pęcherzyk jeden pękł , jest ciałko żółte
To może temu lekarz zalecił przyjść po pół roku stosowania bo wg niego działa! :-) Myślę że uda się Wam szybciej niż myślisz! Jak nie w tym cyklu to Sexik co drugi dzień przez cały cykl (po okresie) i będzie dobrze. Zdrowa dieta i trochę ruchu na świeżym powietrzu (w maseczce to trudno ale lepiej niż w domu).

mam nadzieje, że uda Ci się szybciej niż Ci się wydaje ❤ ja właśnie powinnam jutro/niedziela dostać @ więc raczej kolejny stracony. Jestem na początku drogi i jest to masakra niezależnie jak to brzmi.

Ile się staracie już?
Teraz 4 cykl, ale nie miałam jeszcze żadnego kryzysu. Owu dopiero przede mną, testowanie koło Mikołaja. Jak się nie uda to następnie będą starania na święta. Później przed walentynkami, później dzień kobiet, później mamy Wielkanoc i w maju urodziny 😅 mam nadzieję, że do tego czasu się nam jednak uda 😁 wiadomo, że człowiek by chciał jak najszybciej ale wydaje mi się, że nie mw fo sobie też narzucać. Suplementuje się i ja i mąż więc mam nadzieję, że będą tego w przyszłości efekty ❤️

reklama
Do góry