reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja poprzedni też miałam dziwny bo tylko 1,5 dniowy okres a reszta plamienie. Ale gin nic na to nie powiedział. A teraz coś czuję że ten cykl będzie krótszy i się nie uda .Moja temp 37 . Śluz biały , bez grudek . Cyce nie bolą . Jedyne co to mnie strasznie wysypało na policzkach 😭 tyle lat walczyłam z tym a tu znowu
Ja gdyby nie skrzepy to cały bym zaliczyła do plamień 🙄 wyleci parę skrzepów i cisza. I tak raz dziennie 😂 ale miałam taki masakryczny poprzedni cykl, że okres nie mógł być normalny 😅 brak objawów to też dobry objaw 😉 szczególnie jeśli zazwyczaj przed @ masz jakieś objawy 😁

Dziewczyny zbiera mi się na płacz, czuje że nic z tego...Tak mi się smutno nagle zrobiło [emoji17]
Nastaw się psychicznie, że się nie udało to może w przyszłym tygodniu bedziesz mieć najpiekniejsza niespodziankę. A jeśli nie to przynajmniej unikniesz zalamki i zaczniemy 5 cykl razem[emoji8] ja jednak naprawdę mocno wierzę w to, że udało Ci się w tym cyklu. [emoji1695][emoji173]

Ja gdyby nie skrzepy to cały bym zaliczyła do plamień 🙄 wyleci parę skrzepów i cisza. I tak raz dziennie 😂 ale miałam taki masakryczny poprzedni cykl, że okres nie mógł być normalny 😅 brak objawów to też dobry objaw 😉 szczególnie jeśli zazwyczaj przed @ masz jakieś objawy 😁
Ja jak byłam w biochemicznej to czułam jajniki i tak ogólnie czułam że to to . A teraz to mi ciężko stwierdzić bo jeszcze 10 dni do @ . Objawy przedokresowe to mam w każdym cyklu różne rozniaste więc...

Ja poprzedni też miałam dziwny bo tylko 1,5 dniowy okres a reszta plamienie. Ale gin nic na to nie powiedział. A teraz coś czuję że ten cykl będzie krótszy i się nie uda .Moja temp 37 . Śluz biały , bez grudek . Cyce nie bolą . Jedyne co to mnie strasznie wysypało na policzkach 😭 tyle lat walczyłam z tym a tu znowu
Który dc dzisiaj? Wiesz co, może ten wysyp na twarzy jest od maseczki? Ja tak przynajmniej teraz mam, że ciągle jakieś syfy na twarzy 🙄
Dziewczyny co tak depresyjnie. Proszę iść się poprzytulać do partnerów, podnieść endorfiny i dobrze się wyspać [emoji3526]
W końcu piątek 13 😏😳

reklama
Do góry