reklama
Mój mnie nie lubi , bo cały dzień byłam dla niego zbyt złaDziewczyny co tak depresyjnie. Proszę iść się poprzytulać do partnerów, podnieść endorfiny i dobrze się wyspać [emoji3526]
HeraUnique
Fanka BB :)
Ja gdyby nie skrzepy to cały bym zaliczyła do plamień wyleci parę skrzepów i cisza. I tak raz dziennie ale miałam taki masakryczny poprzedni cykl, że okres nie mógł być normalny brak objawów to też dobry objaw szczególnie jeśli zazwyczaj przed @ masz jakieś objawyJa poprzedni też miałam dziwny bo tylko 1,5 dniowy okres a reszta plamienie. Ale gin nic na to nie powiedział. A teraz coś czuję że ten cykl będzie krótszy i się nie uda .Moja temp 37 . Śluz biały , bez grudek . Cyce nie bolą . Jedyne co to mnie strasznie wysypało na policzkach tyle lat walczyłam z tym a tu znowu
coca
Mój mnie nie lubi , bo cały dzień byłam dla niego zbyt zła [emoji39]
To musisz go udobruchać [emoji48]
E
Em82
Gość
Nastaw się psychicznie, że się nie udało to może w przyszłym tygodniu bedziesz mieć najpiekniejsza niespodziankę. A jeśli nie to przynajmniej unikniesz zalamki i zaczniemy 5 cykl razem[emoji8] ja jednak naprawdę mocno wierzę w to, że udało Ci się w tym cyklu. [emoji1695][emoji173]Dziewczyny zbiera mi się na płacz, czuje że nic z tego...Tak mi się smutno nagle zrobiło [emoji17]
HeraUnique
Ja cały czas przytulona wieczorki zawsze przy sobieDziewczyny co tak depresyjnie. Proszę iść się poprzytulać do partnerów, podnieść endorfiny i dobrze się wyspać [emoji3526]
coca
Ja cały czas przytulona [emoji16] wieczorki zawsze przy sobie [emoji2368]
Ja tez. Do psa. Mój już poszedł zarabiać na nasze przyszłe dziecko [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja jak byłam w biochemicznej to czułam jajniki i tak ogólnie czułam że to to . A teraz to mi ciężko stwierdzić bo jeszcze 10 dni do @ . Objawy przedokresowe to mam w każdym cyklu różne rozniaste więc...Ja gdyby nie skrzepy to cały bym zaliczyła do plamień wyleci parę skrzepów i cisza. I tak raz dziennie ale miałam taki masakryczny poprzedni cykl, że okres nie mógł być normalny brak objawów to też dobry objaw szczególnie jeśli zazwyczaj przed @ masz jakieś objawy
Gryfin
Który dc dzisiaj? Wiesz co, może ten wysyp na twarzy jest od maseczki? Ja tak przynajmniej teraz mam, że ciągle jakieś syfy na twarzyJa poprzedni też miałam dziwny bo tylko 1,5 dniowy okres a reszta plamienie. Ale gin nic na to nie powiedział. A teraz coś czuję że ten cykl będzie krótszy i się nie uda .Moja temp 37 . Śluz biały , bez grudek . Cyce nie bolą . Jedyne co to mnie strasznie wysypało na policzkach tyle lat walczyłam z tym a tu znowu
W końcu piątek 13Dziewczyny co tak depresyjnie. Proszę iść się poprzytulać do partnerów, podnieść endorfiny i dobrze się wyspać [emoji3526]
reklama
On teraz gra...To musisz go udobruchać [emoji48]