reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja poprzedni też miałam dziwny bo tylko 1,5 dniowy okres a reszta plamienie. Ale gin nic na to nie powiedział. A teraz coś czuję że ten cykl będzie krótszy i się nie uda .Moja temp 37 . Śluz biały , bez grudek . Cyce nie bolą . Jedyne co to mnie strasznie wysypało na policzkach 😭 tyle lat walczyłam z tym a tu znowu
Ja gdyby nie skrzepy to cały bym zaliczyła do plamień 🙄 wyleci parę skrzepów i cisza. I tak raz dziennie 😂 ale miałam taki masakryczny poprzedni cykl, że okres nie mógł być normalny 😅 brak objawów to też dobry objaw 😉 szczególnie jeśli zazwyczaj przed @ masz jakieś objawy 😁

Dziewczyny zbiera mi się na płacz, czuje że nic z tego...Tak mi się smutno nagle zrobiło [emoji17]
Nastaw się psychicznie, że się nie udało to może w przyszłym tygodniu bedziesz mieć najpiekniejsza niespodziankę. A jeśli nie to przynajmniej unikniesz zalamki i zaczniemy 5 cykl razem[emoji8] ja jednak naprawdę mocno wierzę w to, że udało Ci się w tym cyklu. [emoji1695][emoji173]

Ja gdyby nie skrzepy to cały bym zaliczyła do plamień 🙄 wyleci parę skrzepów i cisza. I tak raz dziennie 😂 ale miałam taki masakryczny poprzedni cykl, że okres nie mógł być normalny 😅 brak objawów to też dobry objaw 😉 szczególnie jeśli zazwyczaj przed @ masz jakieś objawy 😁
Ja jak byłam w biochemicznej to czułam jajniki i tak ogólnie czułam że to to . A teraz to mi ciężko stwierdzić bo jeszcze 10 dni do @ . Objawy przedokresowe to mam w każdym cyklu różne rozniaste więc...

Ja poprzedni też miałam dziwny bo tylko 1,5 dniowy okres a reszta plamienie. Ale gin nic na to nie powiedział. A teraz coś czuję że ten cykl będzie krótszy i się nie uda .Moja temp 37 . Śluz biały , bez grudek . Cyce nie bolą . Jedyne co to mnie strasznie wysypało na policzkach 😭 tyle lat walczyłam z tym a tu znowu
Który dc dzisiaj? Wiesz co, może ten wysyp na twarzy jest od maseczki? Ja tak przynajmniej teraz mam, że ciągle jakieś syfy na twarzy 🙄
Dziewczyny co tak depresyjnie. Proszę iść się poprzytulać do partnerów, podnieść endorfiny i dobrze się wyspać [emoji3526]
W końcu piątek 13 😏😳

reklama
Do góry