reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Dla mojej było idealne I trzeba pamiętać, że to są jednak lekarze. Wiedza, co widzą i jak działać. Ja mojej ufam choć często dostaje po łbie tylko czekam aż wyjdzie gdzieś w naszej rozmowie, że piszę tu z Wami na forum i się wbije tu żeby mnie zbanowaćO to też spore . Czyli taka nasza natura ?
To masz fajną ginekolog a jak u Ciebie wygląda sytuacja ? Który dc ?Dla mojej było idealne I trzeba pamiętać, że to są jednak lekarze. Wiedza, co widzą i jak działać. Ja mojej ufam choć często dostaje po łbie tylko czekam aż wyjdzie gdzieś w naszej rozmowie, że piszę tu z Wami na forum i się wbije tu żeby mnie zbanować
coca
No ale kurcze 15 mm w 18 dc ? A Wy ile macie w tym czasie mm ? Jak wygląda Wasze endometrium?
Ale 15 mm jeszcze się chyba łapie w granicach [emoji6] teraz już pewnie będzie się przygotowywać do złuszczania. Miesiączka pewnie będzie obfita. No chyba ze się tam coś przytuli do niego [emoji16]
A to endo się jakos później do któregoś dnia przed @ przestaje rosnąć ?Ale 15 mm jeszcze się chyba łapie w granicach [emoji6] teraz już pewnie będzie się przygotowywać do złuszczania. Miesiączka pewnie będzie obfita. No chyba ze się tam coś przytuli do niego [emoji16]
coca
A to endo się jakos później do któregoś dnia przed @ przestaje rosnąć ?
Nie mam pojęcia jak to dokładnie wyglada, ale na jednej z wizyt tydzień przed niby @ usłyszałam, ze „endometrium nie wyglada jakby miała się zbliżać miesiączka” cokolwiek to znaczyło. Ja się przejęłam cyklem bezowulacyjnym i nie dopytalam, ale się okazało, ze mi się owu wówczas przesunęła wiec rzeczywiście endo musi wyglądać inaczej przed @.
HeraUnique
U mnie dziś 2dc z dziwnym okresem po dziwnym cyklu najważniejsze, że póki co temp jest wmiare nisko I mam nadzieję, że ten cykl będzie już normalnyTo masz fajną ginekolog a jak u Ciebie wygląda sytuacja ? Który dc ?
Ja poprzedni też miałam dziwny bo tylko 1,5 dniowy okres a reszta plamienie. Ale gin nic na to nie powiedział. A teraz coś czuję że ten cykl będzie krótszy i się nie uda .Moja temp 37 . Śluz biały , bez grudek . Cyce nie bolą . Jedyne co to mnie strasznie wysypało na policzkach tyle lat walczyłam z tym a tu znowuU mnie dziś 2dc z dziwnym okresem po dziwnym cyklu najważniejsze, że póki co temp jest wmiare nisko I mam nadzieję, że ten cykl będzie już normalny
reklama
Ja też tak czuję , ale nie przejmuj się DAMY RADĘ JAK ZAWSZE ! w końcu będziemy też ciążoweDziewczyny zbiera mi się na płacz, czuje że nic z tego...Tak mi się smutno nagle zrobiło