reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny jak to jest że z testem ciążowym trzeba czekać do nią spodziewanej miesiączki? Dlaczego akurat? Dlaczego dzień wcześniej nie powinno się akurat i np wychodzi negatywny a w dzień @ pozytywny? 🤔

Cała noc była koszmarna, 3 pobudki przez wymarzoną ciążę wręcz wyśnioną której pewnie szybko nie będzie. Tez macie takie sny? Za dużo chyba o tym myśle...
Mi przed @ śniło się trzy noce pod rząd, że jestem w ciąży 😅 często mam jakieś prorocze sny więc wierzę, że w tej ciąży w końcu będę 😁

Hej dziewczyny🙋‍♀️ ale żeście natworzyly stron do czytania, zaraz wszystkie obczaje ale najpierw napiszę jak się ma sprawa u mnie a mianowicie jestem na pierwszym cyklu stymulowanym ( lametta) , we wrześniu miałam ciążę biochemiczna . W tym cyklu udało się wytworzyć dwa pęcherzyki z kontrolą za 10 dni a więc dzisiaj jest ten 10-ty dzień i byłam u ginekologa. Powiem Wam że wyszłam od niego średnio zadowolona. Jestem w 18 dniu cyklu ( cykle mam różne 28-34) lekarz na usg zobaczył że z tych dwóch pęcherzyków pękł jeden i jest ciałko żółte, endometrium 15mm , powiedział też że póki co nie mam co do niego przychodzić , wypisał dalsze recepty na lamette i dopóki się nie uda to mam się pojawić dopiero w marcu . 🤷‍♀️

Pomożecie? Czy ja to dobrze dodałam? Pierwszy raz korzystam z tej aplikacji :)
Dodawaj w pierwszej zakladce
Screenshot_20201113-201311_Premom.jpeg

Mi przed @ śniło się trzy noce pod rząd, że jestem w ciąży 😅 często mam jakieś prorocze sny więc wierzę, że w tej ciąży w końcu będę 😁
mam nadzieje, że uda Ci się szybciej niż Ci się wydaje ❤️ ja właśnie powinnam jutro/niedziela dostać @ więc raczej kolejny stracony. Jestem na początku drogi i jest to masakra niezależnie jak to brzmi.

Ile się staracie już?

reklama
Hej dziewczyny🙋‍♀️ ale żeście natworzyly stron do czytania, zaraz wszystkie obczaje ale najpierw napiszę jak się ma sprawa u mnie a mianowicie jestem na pierwszym cyklu stymulowanym ( lametta) , we wrześniu miałam ciążę biochemiczna . W tym cyklu udało się wytworzyć dwa pęcherzyki z kontrolą za 10 dni a więc dzisiaj jest ten 10-ty dzień i byłam u ginekologa. Powiem Wam że wyszłam od niego średnio zadowolona. Jestem w 18 dniu cyklu ( cykle mam różne 28-34) lekarz na usg zobaczył że z tych dwóch pęcherzyków pękł jeden i jest ciałko żółte, endometrium 15mm , powiedział też że póki co nie mam co do niego przychodzić , wypisał dalsze recepty na lamette i dopóki się nie uda to mam się pojawić dopiero w marcu . 🤷‍♀️
Powiem tak że trzeba dać szanse tej lamecie. Ja tak miałam z Clostilbegytem że też dostałam na pol roku ale mimo wszystko chodziłam na monitoringi cyklu i raz byla owulacje raz nie więc dostałam Letrozolum i w sumie na nim zaszłam dwa razy, za drugim razem dostałam większą dawkę i po 6 cyklach się udało :-) Teraz walczę bez stymulacji zobaczymy czy się uda. Mam już dwoje dzieci :-)

Do góry