reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny jak to jest że z testem ciążowym trzeba czekać do nią spodziewanej miesiączki? Dlaczego akurat? Dlaczego dzień wcześniej nie powinno się akurat i np wychodzi negatywny a w dzień @ pozytywny? 🤔

Cała noc była koszmarna, 3 pobudki przez wymarzoną ciążę wręcz wyśnioną której pewnie szybko nie będzie. Tez macie takie sny? Za dużo chyba o tym myśle...
Mi przed @ śniło się trzy noce pod rząd, że jestem w ciąży 😅 często mam jakieś prorocze sny więc wierzę, że w tej ciąży w końcu będę 😁

Hej dziewczyny🙋‍♀️ ale żeście natworzyly stron do czytania, zaraz wszystkie obczaje ale najpierw napiszę jak się ma sprawa u mnie a mianowicie jestem na pierwszym cyklu stymulowanym ( lametta) , we wrześniu miałam ciążę biochemiczna . W tym cyklu udało się wytworzyć dwa pęcherzyki z kontrolą za 10 dni a więc dzisiaj jest ten 10-ty dzień i byłam u ginekologa. Powiem Wam że wyszłam od niego średnio zadowolona. Jestem w 18 dniu cyklu ( cykle mam różne 28-34) lekarz na usg zobaczył że z tych dwóch pęcherzyków pękł jeden i jest ciałko żółte, endometrium 15mm , powiedział też że póki co nie mam co do niego przychodzić , wypisał dalsze recepty na lamette i dopóki się nie uda to mam się pojawić dopiero w marcu . 🤷‍♀️

Pomożecie? Czy ja to dobrze dodałam? Pierwszy raz korzystam z tej aplikacji :)
Dodawaj w pierwszej zakladce
Screenshot_20201113-201311_Premom.jpeg

Mi przed @ śniło się trzy noce pod rząd, że jestem w ciąży 😅 często mam jakieś prorocze sny więc wierzę, że w tej ciąży w końcu będę 😁
mam nadzieje, że uda Ci się szybciej niż Ci się wydaje ❤️ ja właśnie powinnam jutro/niedziela dostać @ więc raczej kolejny stracony. Jestem na początku drogi i jest to masakra niezależnie jak to brzmi.

Ile się staracie już?

reklama
Hej dziewczyny🙋‍♀️ ale żeście natworzyly stron do czytania, zaraz wszystkie obczaje ale najpierw napiszę jak się ma sprawa u mnie a mianowicie jestem na pierwszym cyklu stymulowanym ( lametta) , we wrześniu miałam ciążę biochemiczna . W tym cyklu udało się wytworzyć dwa pęcherzyki z kontrolą za 10 dni a więc dzisiaj jest ten 10-ty dzień i byłam u ginekologa. Powiem Wam że wyszłam od niego średnio zadowolona. Jestem w 18 dniu cyklu ( cykle mam różne 28-34) lekarz na usg zobaczył że z tych dwóch pęcherzyków pękł jeden i jest ciałko żółte, endometrium 15mm , powiedział też że póki co nie mam co do niego przychodzić , wypisał dalsze recepty na lamette i dopóki się nie uda to mam się pojawić dopiero w marcu . 🤷‍♀️
Powiem tak że trzeba dać szanse tej lamecie. Ja tak miałam z Clostilbegytem że też dostałam na pol roku ale mimo wszystko chodziłam na monitoringi cyklu i raz byla owulacje raz nie więc dostałam Letrozolum i w sumie na nim zaszłam dwa razy, za drugim razem dostałam większą dawkę i po 6 cyklach się udało :-) Teraz walczę bez stymulacji zobaczymy czy się uda. Mam już dwoje dzieci :-)

Do góry