Oj tak ciężko się powstrzymać ,ale we wszystkich 3 ciążach wcześniejszych (1poroniona) właśnie testy robiłam w 10dpo myślę, że za 2-3dni pójdę na beta HCG.Ja tam nic nie widzę. Powtórzę - myślę, że tak wczesnej robienie testów nie ma większego sensu, choć rozumiem, że ciężko się powstrzymać. Poczekaj jeszcze, sprawdź w terminie okresu.
reklama
Na żywo zdecydowanie lepiej widać ,ale poczekam z 2-3 dni , aż nabierze "rumieńców" i pójdę na betę dziękuję za odpowiedźJa coś tam widzę
Trzymam kciuki żeby była już tlusciejsza krechaNa żywo zdecydowanie lepiej widać ,ale poczekam z 2-3 dni , aż nabierze "rumieńców" i pójdę na betę dziękuję za odpowiedź
Ja będę zaczynać 2 cykl.staran i mam.nadzieje ze w tym cyklu się ogarnę bo w poprzednim zrobiłam chyba z 10 testów... Tylko się nakręcalam i mi się chyba przez to 3 dni @ spóźniła
K
Katijah
Gość
Ja też nic nie widzę.... Za wcześnie może byćCześć dziewczyny, w styczniu poroniłam w 9 TC, bardzo to przeżyłam i dopiero w tym miesiącu postanowiliśmy działać. Dzisiaj jest 10dpo i wyszedł mi taki test. Widzicie tam coś? Czy mam zwidy? Pozdrawiam
Nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem życzę w takim razie 2 wymarzonych, tłustych kreseczek o pierwsze dzieciątko się staracie? DziękujęTrzymam kciuki żeby była już tlusciejsza krecha
Ja będę zaczynać 2 cykl.staran i mam.nadzieje ze w tym cyklu się ogarnę bo w poprzednim zrobiłam chyba z 10 testów... Tylko się nakręcalam i mi się chyba przez to 3 dni @ spóźniła
Marta200x
Fanka BB :)
Moim zdaniem to nie jest test pozytywny . Brakuje mu jeszczeDziewczyny test owulacyjny.. Czy to oznacza że niedługo powinna zacząć się owulacja
Już 3! mam 2 córeczki. Pierwsza to była wpadka z totalnie znikome ilości nasienia druga córka za pierwszym cyklem starań i teraz byłam nastawiona że też uda się za pierwszym razem, ale jak widać nie ma tak łatwoNawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem życzę w takim razie 2 wymarzonych, tłustych kreseczek o pierwsze dzieciątko się staracie? Dziękuję ♥
bleucoco
Moje Facelle zawsze były śnieżnobiałe bez ciąży kochana!!Dziewczyny czy te testy też mają kreskę fabryczną? Jestem 10-11dpo i no ja tu widzę choc na zdj trochę gorzej się dopatrzeć ale idzie... Zobacz załącznik 1154808
bleucoco
Trzymamy kciuki! Jutro wyniki? Co do @ to jeśli jestes pewna, że nic z tego w tym cyklu, to polecam gorącą kąpiel i lampkę czerwonego winka Do tego maseczka i pełen relaksik wieczoremHej laski.
Za chwilę zbieram się na badania, może w końcu czegoś się dowiem i mi rozjaśni
37 dc ehhhh... Wczoraj były seksy myślałam że może po tym okres przyjdzie ale dupa.
Nie lubie czekać.
reklama
bleucoco
To Facelle z Rossmanna te fioletoweJa nie wiem co to za testy.
Może sprawdź fotki w necie