reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja tam nic nie widzę. Powtórzę - myślę, że tak wczesnej robienie testów nie ma większego sensu, choć rozumiem, że ciężko się powstrzymać. Poczekaj jeszcze, sprawdź w terminie okresu.
Oj tak ciężko się powstrzymać ,ale we wszystkich 3 ciążach wcześniejszych (1poroniona) właśnie testy robiłam w 10dpo 🙂 myślę, że za 2-3dni pójdę na beta HCG.

reklama
😘 Na żywo zdecydowanie lepiej widać ,ale poczekam z 2-3 dni , aż nabierze "rumieńców" i pójdę na betę 🙂 dziękuję za odpowiedź
Trzymam kciuki żeby była już tlusciejsza krecha😘
Ja będę zaczynać 2 cykl.staran i mam.nadzieje ze w tym cyklu się ogarnę bo w poprzednim zrobiłam chyba z 10 testów... Tylko się nakręcalam i mi się chyba przez to 3 dni @ spóźniła🙉

Trzymam kciuki żeby była już tlusciejsza krecha😘
Ja będę zaczynać 2 cykl.staran i mam.nadzieje ze w tym cyklu się ogarnę bo w poprzednim zrobiłam chyba z 10 testów... Tylko się nakręcalam i mi się chyba przez to 3 dni @ spóźniła🙉
Nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem 🙊 życzę w takim razie 2 wymarzonych, tłustych kreseczek 😘 o pierwsze dzieciątko się staracie? Dziękuję ♥️

Nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem 🙊 życzę w takim razie 2 wymarzonych, tłustych kreseczek 😘 o pierwsze dzieciątko się staracie? Dziękuję ♥
Już 3!😁 mam 2 córeczki. Pierwsza to była wpadka z totalnie znikome ilości nasienia 🙉😂 druga córka za pierwszym cyklem starań i teraz byłam nastawiona że też uda się za pierwszym razem, ale jak widać nie ma tak łatwo😎

Hej laski.
Za chwilę zbieram się na badania, może w końcu czegoś się dowiem i mi rozjaśni :)
37 dc ehhhh... Wczoraj były seksy myślałam że może po tym okres przyjdzie ale dupa.
Nie lubie czekać.
Trzymamy kciuki! Jutro wyniki? :) Co do @ to jeśli jestes pewna, że nic z tego w tym cyklu, to polecam gorącą kąpiel i lampkę czerwonego winka :) Do tego maseczka i pełen relaksik wieczorem :D

reklama
Do góry