reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny potrzebna porada do spraw beznadziejnych. @ nadal nie ma i już nic na nią nie zapowiada [emoji2370], zrobiłam przed chwila test ale o czułości 25 oczywiście biel po oczach bije. ALE znalazłam dziś nitkę krwi w śluzie - miałam taką przy pierwszej ciąży. Tyle, że od owu minęło 12 dni, możliwe by to było ? Jak myślicie dopiero implantacja, stad te bóle jak na okres wczoraj ? Orientujecie się może czy diagnostyka jutro czynna ? Wyniki w soboty tez są w ten sam dzień ? Czy darować sobie i zrobić dopiero w poniedziałek jak przez weekend nadal @ się nie zjawi ?

W moim labo robią badania w soboty i w soboty również są wyniki. Ale czy to nie będzie jeszcze za wcześnie, jeśli to dopiero implantacja?

reklama
Dziewczyny potrzebna porada do spraw beznadziejnych. @ nadal nie ma i już nic na nią nie zapowiada 🤷🏻‍♀️, zrobiłam przed chwila test ale o czułości 25 oczywiście biel po oczach bije. ALE znalazłam dziś nitkę krwi w śluzie - miałam taką przy pierwszej ciąży. Tyle, że od owu minęło 12 dni, możliwe by to było ? Jak myślicie dopiero implantacja, stad te bóle jak na okres wczoraj ? Orientujecie się może czy diagnostyka jutro czynna ? Wyniki w soboty tez są w ten sam dzień ? Czy darować sobie i zrobić dopiero w poniedziałek jak przez weekend nadal @ się nie zjawi ?
A ile @ Ci się spóźnia?

Dziewczyny potrzebna porada do spraw beznadziejnych. @ nadal nie ma i już nic na nią nie zapowiada [emoji2370], zrobiłam przed chwila test ale o czułości 25 oczywiście biel po oczach bije. ALE znalazłam dziś nitkę krwi w śluzie - miałam taką przy pierwszej ciąży. Tyle, że od owu minęło 12 dni, możliwe by to było ? Jak myślicie dopiero implantacja, stad te bóle jak na okres wczoraj ? Orientujecie się może czy diagnostyka jutro czynna ? Wyniki w soboty tez są w ten sam dzień ? Czy darować sobie i zrobić dopiero w poniedziałek jak przez weekend nadal @ się nie zjawi ?
Implantacja pomiędzy 6 a 12 dniem po owu więc możliwe [emoji6]

Dziewczyny, nie zaglądałam tu od rana, a Wy 50 stron natrzepałyście. Chyba dwie godziny nadrabiałam z czytaniem. 🙈
Tak czytam i wiecie co sobie pomyślałam. Że wolę już dostać @ o dzień za wcześnie, niż żeby mi się spóźniła, zrobię test i będzie biało. 😭 Gorzej to dobijające niż @ o dzień za wcześnie...

Hej dziewczyny 😊 pomożecie przy odczytaniu wyników? Robiłam wczoraj badania na progesteron i prolaktynę. Zdjęcie poniżej. Wiem tylko ze jak progesteron jest powyżej 10 to była owulacja tak? A co z prolaktyną?

Załączniki

• 20201113_185447.jpg
    20201113_185447.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 91
reklama
Dziewczyny, nie zaglądałam tu od rana, a Wy 50 stron natrzepałyście. Chyba dwie godziny nadrabiałam z czytaniem. [emoji85]
Tak czytam i wiecie co sobie pomyślałam. Że wolę już dostać @ o dzień za wcześnie, niż żeby mi się spóźniła, zrobię test i będzie biało. [emoji24] Gorzej to dobijające niż @ o dzień za wcześnie...

Dlatego ja osobiście preferuje testowanie po kilku dniach spóźnienia miesiączki. A jeśli wiem, ze owu była później (jak w ubiegłym cyklu) to oczywiście termin @ przesuwam o tyle samo.

Do góry