reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja mieszkam w Japonii i to są porządne japońskie testy drogie jak cholera 😂 dlatego jestem zła ze kasę wyrzuciłam w błoto bo czuje ze to pozostałość po hCG...
jedyne co mi dolega i jest inne niż zawsze o tej porze cyklu to ten sluz i dreszcze. Od paru dni po owu jest mi ciagle zimno, tak w srodku mnie telepie. Ale dziękuje za kciuki! Ja trzymam za Ciebie, @Anio0lek i inne które za pare dni będą widziały u siebie piękne prawdziwe krechy! ❤
Japonia mówisz ❤ zazdro ! chciałabym kiedyś zwiedzić ale kasy jak lodu trzeba pewnie mieć

no prawda, ja siedzę na zdalnym od kwietnia w domu i mi z tym dobrze 😎
Ja niestety nie na zdalnym ale umowa na czas nieokreślony i spokój psychiczny, że nie muszę się martwić o pieniądze 😉 Dla mnie niezależność finansowa to bardzo ważna rzecz, szczególnie jeśli chodzi o starania w dobie pandemii i kryzysu gospodarczego

Ja bym na Twoim miejscu sie przeszla :) zeby przepisal cos na obnozenie tych hormonow
A tak z innej beczki, czy tez tak mialyscie, ze po odstawieniu tabletek anty @ jest mniej obfita? Bo moja ostatnia @ trwala 3-4 dni i byla taka obfita, ze z 3 tampony by na nia starczyly [emoji14]
Natomiast pierwsza po odstawieniu tabletek byla obfita ze hohoo
Mam sie martwic, czy to normalne, ze raz jest tak a raz tak? :)
moja jest wręcz przeciwnie bardziej obfita, ale za to praktycznie bezbolesna. Dopóki jest w terminie i jest miesiączka a nie plamieniem to bym obserwowała

Ja niestety nie na zdalnym ale umowa na czas nieokreślony i spokój psychiczny, że nie muszę się martwić o pieniądze 😉 Dla mnie niezależność finansowa to bardzo ważna rzecz, szczególnie jeśli chodzi o starania w dobie pandemii i kryzysu gospodarczego
ee to masz najlepszą umowę ! Ja mam podpisaną do 2022 ale szefuncio jest zadowolony z mojej pracy,premie ostatnio nawet dostałam +560 :D ale to dlatego,że czasami muszę nockę zerwać na sprawdzenie dokumentów ludzi itd.. ale nie narzekam. Innej roboty nie chcę już szukać tym bardziej,że żona szefa jak psiapsi 😇 . jak mieliśmy kwarantanne to jedzenie mi pod drzwi przywoziła taka kochana 🥰 a co do niezależności racja. Nie będę od J na duperelki ciągnęła przecież całe życie :)

A nie lepiej najpierw znaleźć i mieć później kaskę? [emoji4]
Szukam cały czas, ale ja w handlu zawsze pracowałam. Gdzie indziej bez doświadczenia ciężko, a w handlu teraz to wiadomo jak jest... Ech... Pospieszyłam się o jakiś tydzień z decyzją o odejściu, bo odeszłam na koniec lutego, bo już z dyrektorem nie wytrzymywałam (byłam kierownikiem regionalnym, więc podlegałam bezpośrednio pod niego), a później zaczęła się koronka... Na szczęście na brak pieniędzy nie narzekamy, po prostu chcę iść do pracy, ale dziecka chcę bardziej, dlatego mam ogromną nadzieję, że szybciej uda się zaciążyć niż znaleźć pracę [emoji846]

Gdzie przestac się starac xD
Przeciez starac sie zawsze mozna, ja bym wyniki skonsultowala z endo, bo to, ze cos sie nie miesci w widelkach nie oznacza, ze jest zle i moze to jest jakaś minimalna nadczynnosc, ktora na nic nie wpływa :)
Może lepiej poczekać na wizytę ginekologa i jak cos to później do Endo?
Czy to znaczy też że powinnam przestać się starać teraz ?

Ja po odstawieniu tabletek wręcz przeciwnie. Na tabletkach okres trwał 4 dni i był bardzo skapy a teraz trwa 6 dni i jest obfity. Chociaż ten zdecydowanie mniej niż wcześniejsze.

Szukam cały czas, ale ja w handlu zawsze pracowałam. Gdzie indziej bez doświadczenia ciężko, a w handlu teraz to wiadomo jak jest... Ech... Pospieszyłam się o jakiś tydzień z decyzją o odejściu, bo odeszłam na koniec lutego, bo już z dyrektorem nie wytrzymywałam (byłam kierownikiem regionalnym, więc podlegałam bezpośrednio pod niego), a później zaczęła się koronka... Na szczęście na brak pieniędzy nie narzekamy, po prostu chcę iść do pracy, ale dziecka chcę bardziej, dlatego mam ogromną nadzieję, że szybciej uda się zaciążyć niż znaleźć pracę [emoji846]
Rozumiem 😉 praca nigdy nie powinna być ponad chęć posiadania dziecka, powodzenia w takim razie! ✊

reklama
aa to teraz rozumiem 😎

Do góry