reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
O kurczę 3 dni do @ test o czułości 50 i nadal widać delikatnie przebijającą drugą kreskę 🤔 super, gratuluję i oby to było to 😊 a co to za chińskie testy masz? Z Allieexpres?
Ja mieszkam w Japonii i to są porządne japońskie testy drogie jak cholera 😂 dlatego jestem zła ze kasę wyrzuciłam w błoto bo czuje ze to pozostałość po hCG...
jedyne co mi dolega i jest inne niż zawsze o tej porze cyklu to ten sluz i dreszcze. Od paru dni po owu jest mi ciagle zimno, tak w srodku mnie telepie. Ale dziękuje za kciuki! Ja trzymam za Ciebie, @Anio0lek i inne które za pare dni będą widziały u siebie piękne prawdziwe krechy! ❤️

Ja mieszkam w Japonii i to są porządne japońskie testy drogie jak cholera 😂 dlatego jestem zła ze kasę wyrzuciłam w błoto bo czuje ze to pozostałość po hCG...
jedyne co mi dolega i jest inne niż zawsze o tej porze cyklu to ten sluz i dreszcze. Od paru dni po owu jest mi ciagle zimno, tak w srodku mnie telepie. Ale dziękuje za kciuki! Ja trzymam za Ciebie, @Anio0lek i inne które za pare dni będą widziały u siebie piękne prawdziwe krechy! ❤
Z tymi dreszczami to ja też tak mam od wtorku, mam nadzieję że to jakiś znak i obydwie zobaczymy niedługo dwie piękne czerwone krechy 🥰

Ja bym na Twoim miejscu sie przeszla :) zeby przepisal cos na obnozenie tych hormonow
A tak z innej beczki, czy tez tak mialyscie, ze po odstawieniu tabletek anty @ jest mniej obfita? Bo moja ostatnia @ trwala 3-4 dni i byla taka obfita, ze z 3 tampony by na nia starczyly [emoji14]
Natomiast pierwsza po odstawieniu tabletek byla obfita ze hohoo
Mam sie martwic, czy to normalne, ze raz jest tak a raz tak? :)
Może lepiej poczekać na wizytę ginekologa i jak cos to później do Endo?
Czy to znaczy też że powinnam przestać się starać teraz ?

Ja po odstawieniu tabletek wręcz przeciwnie. Na tabletkach okres trwał 4 dni i był bardzo skapy a teraz trwa 6 dni i jest obfity. Chociaż ten zdecydowanie mniej niż wcześniejsze.

jedyne co mi dolega i jest inne niż zawsze o tej porze cyklu to ten sluz i dreszcze. Od paru dni po owu jest mi ciagle zimno, tak w srodku mnie telepie. Ale dziękuje za kciuki! Ja trzymam za Ciebie, @Anio0lek i inne które za pare dni będą widziały u siebie piękne prawdziwe krechy! ❤️
Aaaa ok, mój błąd 😂 To informuj Nas na bieżąco, jak się sprawa potoczy, swoją drogą nie wiedziałam, że te zastrzyki mogą fałszować wyniki testów 🧐

reklama
Do góry