reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Czy podczas stosunku w dniu owulacji boli was całe podbrzusze?? Ja ostatnio to prawie płakałam... Z miesiąca na miesiąc jest gorzej...
U mnie jest lipa ale w sumie prawie cały czas... Albo mam infekcje bakteryjne albo grzybicze i tak na zmianę ... Przez to często czuję ból podczas stosunku 😞 po dłuższej chwili zwykle przechodzi ale normalnie płakać się chce. Wyleczę się, kilka dni jest super i znów

reklama
Zapamiętałam taką sytuację z dzieciństwa, jakieś hmm 16 lat temu mniej więcej, moja babcia rozmawiała z sąsiadka, obgadywały jakąś córkę innej sąsiadki, która niedawno urodziła syna. Mówiły o nich jak o trędowatych, zapamiętałam ten wyraz ich twarzy i właśnie zdanie "Bo wie pani...oni to są z invitra, wstydu nie mają" 😳
😡😡😡 ehh brak mi słów na takie teksty.

Dziecko to dziecko, nikt nie prosi o dziecko spłodzone w wyniku inseminacji czy in vitro, każdy chce ze tak powiem klasycznie. Bliskie mi dwie osoby sanjuz po dwóch inseminacjach i się nie udało- rozważają in vitro i czym będą się różnic ich dzieci od moich? Niczym. To są ich komórki ich geny- i jeżeli te komórki z jakiegoś powodu nie mogą się same połączyć to połączą się za pomocą medycyny i kropka, a osobom postronnym za przeproszenie „gowno do tego”.
w punkt napisane. Ludzie tego nie rozumieją ze nie które kobiety naprawdę pragną dziecka a nie mogą zajść droga naturalna to korzystają z innych sposobów. Znam osoby które wzięły nasienie innego faceta i mają dzieci teraz całe i zdrowe ale nikt o tym nie wiedział ze względu na to co ludzie o tym myślą. Tylko ja wiem bo to moje dwie dobre koleżanki. Nie wiem czy się zdecydowały powiedzieć komuś w rodzinie ale wątpię.

Dziewczyny jestem prawie w 8 tygodniu a wyszło mi na cytologii stan zapalny czy ktoras z was miała taką sytuację ? Wizyta dopiero w sobotę..

reklama
Do góry