Anio0lek
Fanka BB :)
Teraz 4 cykl starań i tydzień do terminu @ więc czekamy...Jak sytuacja na froncie u Ciebie?
O wydobycinach słyszałam i nieźle się uśmiałam z tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz 4 cykl starań i tydzień do terminu @ więc czekamy...Jak sytuacja na froncie u Ciebie?
Na patologii ciąży leżała ze mną dziewczyna, która latami nie mogła zajść w ciążę a kiedy już zaszła to za każdym razem poronila przed 10tc. Miała jakas chorobę immunologiczna, że jej organizm odbierał ciążę jako intruza i "pozbywal" się jej. Była już strasznie zrezygnowania i załamana. Opowiadała mi jak kiedyś ktoś jej powiedział prosto w oczy, że jeśli latami nie może zajść w ciążę to znaczy że nie powinna być matką bo była by zła matka i bog tak jej to daje do zrozumienia. Płakała miesiąc, dniami i nocami po tym co usłyszała. Niektórzy ludzie nie mają serca [emoji17]w punkt napisane. Ludzie tego nie rozumieją ze nie które kobiety naprawdę pragną dziecka a nie mogą zajść droga naturalna to korzystają z innych sposobów. Znam osoby które wzięły nasienie innego faceta i mają dzieci teraz całe i zdrowe ale nikt o tym nie wiedział ze względu na to co ludzie o tym myślą. Tylko ja wiem bo to moje dwie dobre koleżanki. Nie wiem czy się zdecydowały powiedzieć komuś w rodzinie ale wątpię.
W 8 tygodniu ciąży? To zapytaj na czerwcowych, tu dziewczyny się starająDziewczyny jestem prawie w 8 tygodniu a wyszło mi na cytologii stan zapalny czy ktoras z was miała taką sytuację ? Wizyta dopiero w sobotę..
No jak tak można... Dno totalne...Na patologii ciąży leżała ze mną dziewczyna, która latami nie mogła zajść w ciążę a kiedy już zaszła to za każdym razem poronila przed 10tc. Miała jakas chorobę immunologiczna, że jej organizm odbierał ciążę jako intruza i "pozbywal" się jej. Była już strasznie zrezygnowania i załamana. Opowiadała mi jak kiedyś ktoś jej powiedział prosto w oczy, że jeśli latami nie może zajść w ciążę to znaczy że nie powinna być matką bo była by zła matka i bog tak jej to daje do zrozumienia. Płakała miesiąc, dniami i nocami po tym co usłyszała. Niektórzy ludzie nie mają serca [emoji17]
W 8 tygodniu ciąży? To zapytaj na czerwcowych, tu dziewczyny się starają [emoji6]
Nadal asc us? W ciazy nic z tym juz nie zrobisz. Na zapalenie dadza Ci pewnie nystatyne, a cytologie pewnie bedzie trzeba skonrolowac w III trym i po ciazy jesli bedzie sie ciagnac asc us to kolposkopia dla swietego spokoju.Dziewczyny jestem prawie w 8 tygodniu a wyszło mi na cytologii stan zapalny czy ktoras z was miała taką sytuację ? Wizyta dopiero w sobotę..
Dziewczyny zamawiałyście testy owulacyjne z allegro? [emoji846] Widzę po aukcjach, że jest ich sporo bo aż po 30szt i 50szt też są i w kuszących cenach [emoji106]. Zastanawiam się nad kupnem teraz, już niebawem po skończonej @ będę robić pomiary i wklejać w zeszyt [emoji2]