reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja osobiście chciałabym naturalnie. Boję się cesarki, ponieważ bardzo źle goją mi się zwykle zadrapania i takie tam. Mąż wróci szybko do pracy i boję się, że po cesarce ciężko byłoby mi dać sobie samej radę. Wiadomo różnie może być ale dla mnie cc to ostateczność.

Nie chce wsadzać kij w mrowisko, ale chętnie poznam Wasze zdanie. Poród naturalny czy cesarskie cięcie? [emoji848] Biorę po 500 od każdej drużyny i słucham Państwa [emoji28]

Naturalny w wodzie w basenie czy tam wannie jak to tam zwą [emoji28]jak bym mogła sobie wybrać [emoji28]

Ale tutaj nie ma cesarki na życzenie i nacisk na naturalny poród raczej. Za to znieczulenie na bank wezmę jak cos lol

Ostatnia edycja:
Nie chce wsadzać kij w mrowisko, ale chętnie poznam Wasze zdanie. Poród naturalny czy cesarskie cięcie? 🤔 Biorę po 500 od każdej drużyny i słucham Państwa 😅
Tak się wypowiem. Miałam 2 razy cc. Pierwszy z raku postępu porodu. Drugi bo lekarz już nie pozwolił na naturalny. Po pierwszym smigalam szybciej niż dziewczyny po naturalnym. Ale to jednak operacja. Po drugiej cc miałam powikłania i nie było już tak kolorowo. Boję się 3 jak diabli.

Tak się wypowiem. Miałam 2 razy cc. Pierwszy z raku postępu porodu. Drugi bo lekarz już nie pozwolił na naturalny. Po pierwszym smigalam szybciej niż dziewczyny po naturalnym. Ale to jednak operacja. Po drugiej cc miałam powikłania i nie było już tak kolorowo. Boję się 3 jak diabli.
wszystko będzie dobrze może 3 cc będzie tak samo przebiegało jak 1 a 2cc pójdzie u ciebie w niepamięć 🤔 grunt to myśleć pozytywnie a wszystko będzie dobrze. Moja siostra też miała 3 cc po pierwszej cc tylko rwą kulszowa 3 miesiące a później już latała szybciej niż te po naturalnym.

Ja podziękuję za męczenie się godzinami a później trzeba mieć siłę aby zająć się dzieckiem zwłaszcza jak się urodzi placzkiem to już w ogóle.
Po cc nie wstaniesz kilka godzin. Potem nie będziesz mogła się w pełni wyprostować. Ciężko zejść z łóżka, bo masz wrażenie że szwy pekna. Ja was broń boże nie strasze, nie było mi dane spróbować naturalnego porodu. Jedynie mogę powiedzieć że cc to nie bajka 🤷‍♀️

reklama
Hej🙃 mówisz kuchenna wyspa? 😁😁 Hehe😅
Mój cykl nadal dziwny, ale zapewne jutro przywitam się w 1dc🙃 dostałam dzisiaj rano bólu i różowego plamienia przy podcieraniu, teraz brązowe, więc obstawiam jutro okres🤷‍♀️ sądzę, że w kolejnym cyklu starań też wyjdziemy z sypialni 😅😁😁
Ja chyba jednak wolę łozio 🤣 . Fajnie by było gdyby... było implantacyjne u mnie niestety nigdy nie jest, zawsze później krwawie a teraz nawet jakoś tak bezbolesnie. Kupiłam tabsy dla par starających sie, może magicznie zadzialaja 😄

Do góry