reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

ja też poród bez znieczulenia ale nie dlatego że się bałam czy nie chciałam tylko po prostu w naszym kochanym szpitalu nie dają znieczulen. Nawet odpłatnie nie ma🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ kobieta ma cierpieć i tyle, a tym bardziej pierworódka, dla takiej to oni nie mają litości. Nasz szpital to jakieś średniowiecze.😏
To jest skandal że w XXI w nadal kobiety nie mogą skorzystać ze znieczulenia. U mnie w szpitalu akurat jest możliwość na szczęście bo to prywatny szpital 🙃 Polozne tam są wspaniale i prowadzą tak poród by kobieta nie pękła i nie trzeba było nacinac ❤

reklama
Na mój nie wpłynął 🙃
Hej Kochana jak tam ten dziwny cykl u Ciebie? Skończył się miesiaczka czy 2 kreskami? Nie czytam wszystkich postów bo jest ich ogrom. Ale polubiłam Cię I jestem ciekawa co u Ciebie? U mnie okres się skończył, dostałam w 29 dniu. Dziś były seksy na kuchennej wyspie haha pierwszy raz od wiekow w innym miejscu niż łóżko🤣🤩 Haha strasznie było chu...jowo I nie wygodnie, wyspa za wysoka I mój musiał stawać na palcach żeby dosiegnac 🤣🤣 masakra. Sorki ale dziś wjechala na stol whiskey (łycha po naszemu) I jest wesolo 😄🥂. A co Ty porabiasz?

Hej Kochana jak tam ten dziwny cykl u Ciebie? Skończył się miesiaczka czy 2 kreskami? Nie czytam wszystkich postów bo jest ich ogrom. Ale polubiłam Cię I jestem ciekawa co u Ciebie? U mnie okres się skończył, dostałam w 29 dniu. Dziś były seksy na kuchennej wyspie haha pierwszy raz od wiekow w innym miejscu niż łóżko🤣🤩 Haha strasznie było chu...jowo I nie wygodnie, wyspa za wysoka I mój musiał stawać na palcach żeby dosiegnac 🤣🤣 masakra. Sorki ale dziś wjechala na stol whiskey (łycha po naszemu) I jest wesolo 😄🥂. A co Ty porabiasz?
sorry ze się wtrącę ale padlam jak przeczytałam post 🤣🤣 zwłaszcza o tej kuchennej wyspie i że mąż nie dosięgał 🤣🤣

Hej🙃 mówisz kuchenna wyspa? 😁😁 Hehe😅
Mój cykl nadal dziwny, ale zapewne jutro przywitam się w 1dc🙃 dostałam dzisiaj rano bólu i różowego plamienia przy podcieraniu, teraz brązowe, więc obstawiam jutro okres🤷‍♀️ sądzę, że w kolejnym cyklu starań też wyjdziemy z sypialni 😅😁😁

reklama
Nie chce wsadzać kij w mrowisko, ale chętnie poznam Wasze zdanie. Poród naturalny czy cesarskie cięcie? 🤔 Biorę po 500 od każdej drużyny i słucham Państwa 😅
Ja rodziłam naturalnie 2 razy- obie po terminie, druga wywoływana. Ból niesamowity ale jak na pierworodke to mówili ze szybko mi poszło. Tylko byłam pozszywana bo rodziłam przy 7 cm rozwarcia (dalej nie chciało a tętno już zanikało), przy drugim pełne rozwarcie ale pod wpływem oksycotyny córka wyskoczyła bez skurczy gdzie ja sobie swobodnie leżałam i czekałam na skurcz 😊 jak uda mi się zajść w ciąże i urodzić to pewnie tez siły natury. Pamietam jak po laparoskopi wyprostować się nie mogłam a tu cięcie dłuższe- o nie. Tu po godzinie po oddziale boegalam i szukałam mleka dla dziecka bo pokarmu jeszcze nie miałam a było glodomorem

Do góry