reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja kiedyś miałam mleko w piersiach a w ciąży nie byłam, prolaktyna też była w normie. Czasami się zdarzają różne anomalie każdy z nas jest inny. Ja w każdej ciąży przytulałam się z muszlą do 20tc.
Dlatego się dziwię bo nie spotkałam się z czymś takim jeszcze[emoji2370]
Ja mam siare cały czas. Już po pierwszym porodzie mi zostało [emoji2368]
Po porodzie to normalne. Dziwię się po prostu, że tak szybko pojawiła się siara. Przecież tworzenie się siary to proces, nie dzieje się to z dnia na dzień.
Nie neguje niczego, jeśli twierdzi, że miała to miała. Po prostu jestem w szoku[emoji2274]

Ja byłam w szoku, bo myślałam, że coś ze mną nie tak, ale lekarz powiedział, że miał takie przypadki i że po prostu organizm może być taki wrażliwy.
Ja się nie znam, piszę to co mnie spotkalo.
Po porodzie to normalne. Dziwię się po prostu, że tak szybko pojawiła się siara. Przecież tworzenie się siary to proces, nie dzieje się to z dnia na dzień.
Nie neguje niczego, jeśli twierdzi, że miała to miała. Po prostu jestem w szoku[emoji2274]

Ps. Zawsze obserwuję piersi, np. Patrzę czy na ma guzków lub innych zmian. I kiedyś sprawdzałam to siara zaczęła lecieć. BTW. Ja nawet nie widziałam, że to siara. Powiedziałam lekarzowi, że leci mi jakiś płyn, bo nie byłam pewna czy to z ciąży czy po prostu jestem na coś chora, że test wyszedł pozytywny i coś leci

Dziewczyny, ostatnio pisaliście ze plamienia zaliczamy do starego cyklu. Ok, zawsze miałam tak ze rano wstawałam i od razu krwawienie, albo dzień przed plamienie skąpe brązowe... a dzisiaj po 14 zaczelam właśnie plamić ale mocniej niż zwykle ale znowu zbyt słabo jak na normalne krwawienie. Zastanawia mnie czy to już dziś zaznaczyć 1 dc czy dopiero jutro- wiem mało ważne ale nurtuje mnie to

reklama
Dziewczyny, ostatnio pisaliście ze plamienia zaliczamy do starego cyklu. Ok, zawsze miałam tak ze rano wstawałam i od razu krwawienie, albo dzień przed plamienie skąpe brązowe... a dzisiaj po 14 zaczelam właśnie plamić ale mocniej niż zwykle ale znowu zbyt słabo jak na normalne krwawienie. Zastanawia mnie czy to już dziś zaznaczyć 1 dc czy dopiero jutro- wiem mało ważne ale nurtuje mnie to
Ja bym poczekała do jutra czy się rozkręci jeśli tak to dopiero jutro zaznaczyć 1dc.

Do góry