reklama
Ja z synem w ciąży wcale nie miałam , więc dolegliwość to nie wyznacznik ciąży [emoji4]Hejka, ja też mam doła... Dolegliwości zniknęły i zastanawiam się czy aby na pewno jestem w ciąży[emoji848]
My tą owulację chyba jednak podobnie będziemy mieć [emoji23][emoji23]Wy tu się dziewczyny na testowanie ciążowe szykujecie a ja mam nadzieje, ze będę miała owulacje w okolicy weekendu lub tuż po [emoji1787][emoji85]
Martii89
Fanka BB :)
Wy tu się dziewczyny na testowanie ciążowe szykujecie a ja mam nadzieje, ze będę miała owulacje w okolicy weekendu lub tuż po
Za wasze tłuste krechy na owulacyjnych równiez trzymam kciukiMy tą owulację chyba jednak podobnie będziemy mieć [emoji23][emoji23]
Silence85
Trzymam kciuki i będę tu zaglądać czekając na kreseczki wszystkichDzisiaj przyszła @, poprzedni cykl 19dn bo po poronieniu. Wiec ciekawe jak wypadnie teraz owulacja
coca
My tą owulację chyba jednak podobnie będziemy mieć [emoji23][emoji23]
Mieszkamy tak blisko siebie, to pewnie synchronizacja [emoji16] przynajmniej będziemy się wspierać na bieżąco jak nam przyjdzie testować [emoji16][emoji16][emoji110][emoji110]
No tak haha, ewentualnie można się w trakcie @ na wino umówić [emoji23][emoji23]Mieszkamy tak blisko siebie, to pewnie synchronizacja [emoji16] przynajmniej będziemy się wspierać na bieżąco jak nam przyjdzie testować [emoji16][emoji16][emoji110][emoji110]
Ale wiadomo, lepiej żeby nie przyszła wtedy jakiś szampan 0% [emoji23][emoji23]
Spoko ja jeszcze dalej mam testowanie, ale będzie to ten sam tydzień [emoji23][emoji23]Ja dopiero 23.11 testowanie [emoji16]
reklama
MamaR
Źle to odebralas ... Nie twierdzę że u każdego tak jest ale u mnie akurat to się nie pierwszy raz zdarza że testy nic a na monitoringu owulacja. Kiedyś brałam też zastrzyk na pekniecie pęcherzyka ale mi same pękają z tego co obserwowałam z ginekologiem bo kiedyś chodziłam na taki monitoring co trzy razy w cyklu robił mi USG i było widać jak rośnie i jak jest pęknięty już :-) Od 2015 roku chodzę reregularnie na monitoringi więc znam swoje ciało Mam dwoje dzieci z tych starań :-) A i z tego co teraz obserwuje to mam naturalnie owulacje. Ten cykl nie był wspomaganych niczym podobnie jak czerwcowy kiedy zaszłam w trzecia ciążęJednym działają, innym nie. Stwierdzenie ze nie można im ufać jest zbyt daleko idące [emoji6] większości jednak się sprawdzają. Poza tym testy nie wskazują na wielkość pęcherzyka tylko poziom LH w moczu [emoji2368] pęcherzyk może sobie być i rosnąć i nie pęknąć przy zbyt niskim LH. Może tez tak być, ze Tobie po prostu nie działają mimo prawidłowej owulacji, ale sama piszesz, ze naturalnie jej nie masz wiec pewnie LH za niskie na samoczynne pęknięcie, to i testy nie wychodzą [emoji2368]