Silence85
Fanka BB :)
Ja mam siare cały czas. Już po pierwszym porodzie mi zostałoSiara z piersi jeszcze bez zagniezdzenia?[emoji33] Wow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam siare cały czas. Już po pierwszym porodzie mi zostałoSiara z piersi jeszcze bez zagniezdzenia?[emoji33] Wow
Tak byłam, termin z apki flo na 5 lipiec ale gin mówił że ciąża wygląda na tydzień młodszą.Jeśli Cię to pocieszy, w pierwszej ciąży nie mialam żadnych dolegliwosci w sumie do 7 mca. Nie to mnie martwi, może po prsotu do mnie nie dociera. Byłaś już u lekarza, na kiedy masz termin?
Dlatego się dziwię bo nie spotkałam się z czymś takim jeszcze[emoji2370]Ja kiedyś miałam mleko w piersiach a w ciąży nie byłam, prolaktyna też była w normie. Czasami się zdarzają różne anomalie każdy z nas jest inny. Ja w każdej ciąży przytulałam się z muszlą do 20tc.
Po porodzie to normalne. Dziwię się po prostu, że tak szybko pojawiła się siara. Przecież tworzenie się siary to proces, nie dzieje się to z dnia na dzień.Ja mam siare cały czas. Już po pierwszym porodzie mi zostało [emoji2368]
Amerykańscy naukowcy czekają na twój przypadek
Dlatego się dziwię bo nie spotkałam się z czymś takim jeszcze[emoji2370]
Po porodzie to normalne. Dziwię się po prostu, że tak szybko pojawiła się siara. Przecież tworzenie się siary to proces, nie dzieje się to z dnia na dzień.
Nie neguje niczego, jeśli twierdzi, że miała to miała. Po prostu jestem w szoku[emoji2274]
Dlatego się dziwię bo nie spotkałam się z czymś takim jeszcze[emoji2370]
Po porodzie to normalne. Dziwię się po prostu, że tak szybko pojawiła się siara. Przecież tworzenie się siary to proces, nie dzieje się to z dnia na dzień.
Nie neguje niczego, jeśli twierdzi, że miała to miała. Po prostu jestem w szoku[emoji2274]
Ja dopiero 23.11 testowanie [emoji16]
tak mają tylko dziwne przypadkiSiara z piersi jeszcze bez zagniezdzenia?[emoji33] Wow
Ja bym poczekała do jutra czy się rozkręci jeśli tak to dopiero jutro zaznaczyć 1dc.Dziewczyny, ostatnio pisaliście ze plamienia zaliczamy do starego cyklu. Ok, zawsze miałam tak ze rano wstawałam i od razu krwawienie, albo dzień przed plamienie skąpe brązowe... a dzisiaj po 14 zaczelam właśnie plamić ale mocniej niż zwykle ale znowu zbyt słabo jak na normalne krwawienie. Zastanawia mnie czy to już dziś zaznaczyć 1 dc czy dopiero jutro- wiem mało ważne ale nurtuje mnie to