reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja miałam mieć wczoraj 1dc, ale @ mi się jednak jeszcze nie zaczęła i nie rozkręciła... Mam cały czas plamienie brązowe i to nawet niezbyt obfite, skąpe, raz był większy skrzep. Ale krwi nie ma jeszcze w ogóle. [emoji135] Tylko w piątek wieczorem lekko różowe miałam na papierze i tyle. Od tamtej pory tylko brązowe plamienie, bardzo skąpe. Powiedzcie, Dziewczyny, takie plamienia na brązowo zanim zacznie się @ i krew, liczycie już jako @ i zaczynacie nowy cykl? Czy ciągle uważacie jako stary cykl i nowy zaczynacie dopiero jak się pojawi krew? [emoji848][emoji848] Nie wiem, jak to liczyć. [emoji85]

@Kruczka , trzymam mocno kciuki [emoji1696][emoji1696] Ale na razie spokojnie... Będzie co ma być. Może rzeczywiście poprzedni testo zrobiłaś za wcześnie? [emoji4] Wszystko się niedługo wyjaśni!

Od pojawienia się krwi [emoji6]

reklama
A tak w ogóle to cześć dziewuszki. Jak tam nastroje? Który macie dc? Kto kiedy testuje? Przydałyby się jakieś 2 kreseczki[emoji847] u mnie 22dc i 5dpo a temp skacze jak szalona [emoji85]
Hej 😊 u mnie 21dc też 5dpo, odpoczywamy z mężem w końcu Nam się weekend trafił gdzie nic nie musimy robić ani nigdzie jechać 😁

wow, zazdroszczę Wam, że możecie sobie ze swoimi psami biegać i wychodzić na spacery, mój ma już 10 lat i krótkie nóżki [emoji7][emoji28] więc długie spacery odpadają, a drugiego przeraża smycz i szelki wiec nawet nie ma opcji na spacer, jak był szczeniakiem był martretowany i głodzony i już dwa lata z nim pracujemy ale bez rezultatów jeśli chodzi o spacery [emoji17]

Może warto zgłosić się na konsultacje do behawiorysty? Czasem wystarczy jedno spotkanie i dostaniecie wartościowe wskazówki jak go przekonać i nauczyć [emoji3526]

Może warto zgłosić się na konsultacje do behawiorysty? Czasem wystarczy jedno spotkanie i dostaniecie wartościowe wskazówki jak go przekonać i nauczyć [emoji3526]
Kochana my od początku jak go adoptowaliśmy pracujemy z behowiarystami, dostawał nawet leki na uspokojenie, olejki CBD, to jest już niestety trauma na całe życie, nawet weterynarz mówi że bardzo ciężki przypadek i raczej już mu tak zostanie

Kochana my od początku jak go adoptowaliśmy pracujemy z behowiarystami, dostawał nawet leki na uspokojenie, olejki CBD, to jest już niestety trauma na całe życie, nawet weterynarz mówi że bardzo ciężki przypadek i raczej już mu tak zostanie
Na spokojnie, to wymaga czasu. Suczka mojego ojca 4 lata dochodziła do siebie a i tak do końca nie było ok. Teraz też ma adopciaka, narazie pół roku ale też ciężka praca przed nim😉

Rozumiem. Metod jest dużo różnych, nie poddawajcie się. Tez mieliśmy adopciaka z problemami i dopiero po kilku latach poczuła się u nas bezpiecznie [emoji3590]

reklama
Dziękuję Ci serdecznie za odpowiedź! No to jestem w 32 dc w takim razie i czekam dalej na @... Takie przesunięcie, to może faktycznie owulację miałam później. No trudno. ;) Czekam spokojnie na @ i zaczynamy działać w nowym cyklu. :D

Możliwe. Ja zwykle nam cykle 29 dni, a ostatni był 36 dni, ale sprawdzałam i owu mi się o tydzień przesunęła [emoji2368] czekaj czekaj, a jakby nic z tego nie wychodziło to testuj [emoji16]

Do góry