reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Cześć, u mnie 30dc, dwa dni spóźnienia @. Temperatura zamiast dzisiaj spaść to urosła🤷‍♀️ testu nie zrobię choćby mnie zmuszali. Czekam, że może dzisiaj @ się pojawi.
Tak wygląda mój wykres.Zobacz załącznik 1198477
BardZo ładnie wygląda ten wykres, może faktycznie tamten test zrobiłaś za wcześnie. Ja miałam taką sytuację a pierwszej ciąży. Pozytywny wyszedł dopiero kilka dni po terminie. :)

U mnie 3 dzień temperatura dosłownie taka sama 😂 ani w górę ani w dół ✌️ do terminu @ 9 dni

reklama
Ja miałam mieć wczoraj 1dc, ale @ mi się jednak jeszcze nie zaczęła i nie rozkręciła... Mam cały czas plamienie brązowe i to nawet niezbyt obfite, skąpe, raz był większy skrzep. Ale krwi nie ma jeszcze w ogóle. 🙅 Tylko w piątek wieczorem lekko różowe miałam na papierze i tyle. Od tamtej pory tylko brązowe plamienie, bardzo skąpe. Powiedzcie, Dziewczyny, takie plamienia na brązowo zanim zacznie się @ i krew, liczycie już jako @ i zaczynacie nowy cykl? Czy ciągle uważacie jako stary cykl i nowy zaczynacie dopiero jak się pojawi krew? 🤔🤔 Nie wiem, jak to liczyć. 🙈

@Kruczka , trzymam mocno kciuki 🤞🤞 Ale na razie spokojnie... Będzie co ma być. Może rzeczywiście poprzedni testo zrobiłaś za wcześnie? 😊 Wszystko się niedługo wyjaśni!

A tak w ogóle to cześć dziewuszki. Jak tam nastroje? Który macie dc? Kto kiedy testuje? Przydałyby się jakieś 2 kreseczki[emoji847] u mnie 22dc i 5dpo a temp skacze jak szalona [emoji85]
Hej 😉 ja dziś mam 9dc więc jutro zaczynam zabawę z testami owu😁 i zobaczymy co z tego wyjdzie 😉
I miłej niedzieli wszystkim 😘

Cześć, u mnie 30dc, dwa dni spóźnienia @. Temperatura zamiast dzisiaj spaść to urosła[emoji2368] testu nie zrobię choćby mnie zmuszali. Czekam, że może dzisiaj @ się pojawi.
Tak wygląda mój wykres.Zobacz załącznik 1198477

Trzymam kciuki póki nie ma @ jest nadzieja [emoji1695][emoji1695]

reklama
Ja biegam z dużym, słuchawki obowiązkowe 😁 jak idę z 2 to nie mogę mieć bo mała ma swój świat 😅
wow, zazdroszczę Wam, że możecie sobie ze swoimi psami biegać i wychodzić na spacery, mój ma już 10 lat i krótkie nóżki 😍😅 więc długie spacery odpadają, a drugiego przeraża smycz i szelki wiec nawet nie ma opcji na spacer, jak był szczeniakiem był martretowany i głodzony i już dwa lata z nim pracujemy ale bez rezultatów jeśli chodzi o spacery 😔

Do góry