reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja bym się nie przejmowała, najważniejsze żeby była w tych "górnych" wartościach po owulacji. U mnie np było tak że po owulacji temp skakała między 36.7 a 36.9 a przed owulacją zawsze miałam 36.2-36.4.
No właśnie początkowo rosła, potem stała a teraz spadła o 0,1 więc w sumie nie wiem czy się przejmować taką małą wartością [emoji848]

reklama
Dobrze, że wspomniałaś o tych liściach[emoji849][emoji28]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Jeśli jutro wartość się powtórzy to tak, jeśli nie I wróci na swoje miejsce, to taką temp można zupełnie olać [emoji4]

Ja pomyśleć, albo posłuchać muzyki, bo z moim M mamy zupełnie inny gust i on nie znosi mojej muzyki [emoji28]
Chciałabym moc tak wyjść z moim psem. Ale tego oszołoma to ja musze pilnować uszami i oczami [emoji85] No i stety niestety nauczony jest, ze spacery mamy aktywne, czyli nie tyle po prostu spacerujemy, co robimy różne rzeczy, trenujemy, ćwiczymy, bawimy się, chowam mu żarcie w różne dziwne miejsca a on je musi odnajdywać. Jest dość mocno na mnie skupiony jak wychodzimy. Plus z tego taki ze śpi jak zabity jak już wrócimy [emoji16]

Cześć, u mnie 30dc, dwa dni spóźnienia @. Temperatura zamiast dzisiaj spaść to urosła🤷‍♀️ testu nie zrobię choćby mnie zmuszali. Czekam, że może dzisiaj @ się pojawi.
Tak wygląda mój wykres.
0992B82C-E2F2-48DF-A306-B013E1D40CC8.jpeg

Chciałabym moc tak wyjść z moim psem. Ale tego oszołoma to ja musze pilnować uszami i oczami [emoji85] No i stety niestety nauczony jest, ze spacery mamy aktywne, czyli nie tyle po prostu spacerujemy, co robimy różne rzeczy, trenujemy, ćwiczymy, bawimy się, chowam mu żarcie w różne dziwne miejsca a on je musi odnajdywać. Jest dość mocno na mnie skupiony jak wychodzimy. Plus z tego taki ze śpi jak zabity jak już wrócimy [emoji16]
Ja biegam z dużym, słuchawki obowiązkowe 😁 jak idę z 2 to nie mogę mieć bo mała ma swój świat 😅

Możliwe, ale powiem Ci że boję się jak cholera. Tamten test tak mnie zniszczył psychicznie, że teraz mam dystans. Jeśli za dwa dni nie będzie @ to może wtedy zrobię.
Wiem jak to jest 🥴 zdrowe podejście to podstawa 😊 ja @ oczekuje już od dzisiaj 😅 I nawet testu nie kupię chyba, że @ spóźni mi się tydzień od momentu wyznaczenia przez apke 🤷‍♀️

reklama

Mój pies jest taką fajtłapą, że najszczesliwszy by był gdybym na spacerach nosiła go na rękach, ale że waży 18kg to może tylko pomarzyć [emoji57]

Do góry