reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Mam plamienie brązowe, jak przed @, więc myślę, że się zbliża... Ale myślałam, że dziś rano najpóźniej się rozkręci. [emoji3166] Chciałam najgorsze pierwsze dni w weekend w domu mieć za sobą, a tu nic z tego. :( Jak akurat w poniedziałek mam dużo biegania, to pewnie dostanę z rana. [emoji87] Powinnam mieć plamienia już od czwartku, w sobotę dostać @ i mieć z głowy początek cyklu. A tu takie głupie przesunięcie...

Ja odkąd zaczęłam się starać takie plamienia mam już od 4-6dpo [emoji2368] tak se o mój organizm wymyślił [emoji1787]

Ja odkąd zaczęłam się starać takie plamienia mam już od 4-6dpo [emoji2368] tak se o mój organizm wymyślił [emoji1787]
Nie strasz mnie 😱😆 Czytałam w internecie, że to mogą być objawy zbyt niskiego poziomu progesteronu albo kiedy zbyt szybko spada... I że może to utrudniać zagnieżdżenie się zarodka. Zastanawiam się, czy nie iść z tym do ginekologa i jakieś badania zrobić. 🧐
@Silence85 milczy i pozostaje nam czekać i się martwić... Oby wszystko było dobrze i po prostu spędza miło niedzielne popołudnie!

Nie strasz mnie [emoji33][emoji38] Czytałam w internecie, że to mogą być objawy zbyt niskiego poziomu progesteronu albo kiedy zbyt szybko spada... I że może to utrudniać zagnieżdżenie się zarodka. Zastanawiam się, czy nie iść z tym do ginekologa i jakieś badania zrobić. [emoji3166]
@Silence85 milczy i pozostaje nam czekać i się martwić... Oby wszystko było dobrze i po prostu spędza miło niedzielne popołudnie!

Badam proga od 3 miesięcy i jest ok. Wszystkie inne hormony tez ok. Żadnych infekcji, nic [emoji2368] Ale nowy gin postanowił dać luteinę w tym cyklu, zobaczymy czy pomoże [emoji16][emoji110]

reklama
U nas dziś spokojna niedziela i 4 dzień brania dupka. Jestem ciekawa jak będzie wyglądał mój cykl przy nim. Pewnie w miarę regularnie. Ciekawi mnie tylko jak tu rozpoznać ciążę kiedy się bierze Duphaston. Czy czekać do 28dc i jeśli sie okres nie pojawi A testy wyjdą negatywnie to zaczynać kolejne opakowanie czy nie? Jestem zielona w tym temacie. No i czy testy na owulacje robić jak przy regularnym cyklu? Sama nie wiem, wiem jedno bez dupka okresu nie będzie :( muszę go brać.

Do góry