reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Rozumiem. Metod jest dużo różnych, nie poddawajcie się. Tez mieliśmy adopciaka z problemami i dopiero po kilku latach poczuła się u nas bezpiecznie [emoji3590]
Nie poddajemy się, na szczęście mamy bardzo duży ogród, z jednej strony wychodzi na ulicę więc ma co robić, ma na co szczekać 😁

reklama
Możliwe. Ja zwykle nam cykle 29 dni, a ostatni był 36 dni, ale sprawdzałam i owu mi się o tydzień przesunęła [emoji2368] czekaj czekaj, a jakby nic z tego nie wychodziło to testuj [emoji16]
I u mnie średnio co 35dni a w tym cyklu z kalendarzyka wychodzi, że będzie 40. Nienawidzę takich cykli 🤬

Możliwe. Ja zwykle nam cykle 29 dni, a ostatni był 36 dni, ale sprawdzałam i owu mi się o tydzień przesunęła [emoji2368] czekaj czekaj, a jakby nic z tego nie wychodziło to testuj [emoji16]
Mam plamienie brązowe, jak przed @, więc myślę, że się zbliża... Ale myślałam, że dziś rano najpóźniej się rozkręci. 🧐 Chciałam najgorsze pierwsze dni w weekend w domu mieć za sobą, a tu nic z tego. :( Jak akurat w poniedziałek mam dużo biegania, to pewnie dostanę z rana. 🙊 Powinnam mieć plamienia już od czwartku, w sobotę dostać @ i mieć z głowy początek cyklu. A tu takie głupie przesunięcie...

O kurczę dziewczyny współczuję takich długich cykli, tyle czekania.
U mnie zazwyczaj cykle 28 dni. Dzisiaj 27dc ale jestem 10dpo bo owu się przesunela. Zrobiłam z ciekawości test bo zaczynam od dziś nocki, a po nich mało się bo około 5h i w trakcie nie raz budzie się jeszcze na siku. Test oczywiście negatywny. Następny zrobie dopiero w piątek rano, bo w czwartek już mam wolne więc po przesłanej normalnie nocy zrobię test o ile nie dostanę wcześniej okresu
I u mnie średnio co 35dni a w tym cyklu z kalendarzyka wychodzi, że będzie 40. Nienawidzę takich cykli [emoji2959]

U mnie 13 dc i chyba już po owu , szybko w tym cyklu . Pozostaje teraz tylko czekać :) choc w tym cyklu nie zauważyłam ani sluzu , ani nie bolało mnie podbrzusze jak zawsze, także dzwinie . Zobaczymy .
🤔

reklama
Cześć Babeczki 🙂
U mnie dziś 15dc, ale mąż nadal na kwarantannie, więc cykl niestety stracony, tak jak przypuszczałam. No trudno, pewnych rzeczy nie przeskoczę. Ale planuję pójść i zrobić progesteron, bo nawet nie wiem czy mam owulację. I pewnie powinnam prolaktynę...
Mimo wszystko za Wszystkie trzymam kciuki, aby ten miesiąc był udany dla Was.

Do góry