reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Niby 2 dni temu [emoji2368]
Jedna dziewczyna ostatnio na którymś.watku pisała że jej test pozytywny wyszedł 7 dni po spóźnione @
Dzięki dziewczyny [emoji3590][emoji3590][emoji3590] mam nadzieję, że to tylko krwiak się oczyszcza. I oby dziecku nie zaszkodziło. [emoji17]
Musi być dobrze, trzeba być mimo wszystko pozytywnej myśli. Wiem że ciężko ale spróbuje ie zrelaksować bo stres nie pomoże

reklama
Z tymi lekarzami niestety teraz jest ciężko. Każdy umywa ręce i nie chce wziąć odpowiedzialności. Spróbuj podzwonić po szpitalach, może w którymś Cię przyjmą,oczywiście po północy. Wbrew pozorom maluszki są bardzo silne i potrafią wiele wytrzymać. Wszystko będzie dobrze ❤️

Po przeczytaniu pierwszych słów myślałam już zetest ciążowy będzie napisane [emoji1787]no ale super że owu wyszedł pozytywny, to teraz do roboty. Covid szybko nie zniknie a w ciążę też nie wiadomo kiedy uda się zajść, niektóre przecież starają się latami.
Hej a mi wyszedł dziś chyba pozytywny owulacyjny :) 12 dc .I też czuje niepokój z związku ze staraniami w czasie Covidowym , ale jak nie teraz to kiedy ? Później może być za późno...

Hej
Pojawiło się znów mocniejsze plamienie, ze skrzepami. Nie zadzwonię po karetkę, bo znów mnie wyślą na zakaźny. Nienawidzę służby zdrowia przez ten covid.. 😭
Na sor nie mogę. Bo mam izolacje do północy a na zakaźny już nigdy więcej nie chce jechać
Jejku, biedna... 🥺😞 myślę że teraz wiele par rezygnuje ze starań w związku z tym co dzieje się ze służbą zdrowia 😒 dobrze ze masz duphaston i możesz się nim wspomóc. Dziewczyny dobrze piszą, że Okruszek jak ma walczyć to przetrzyma bardzo wiele 💪💪💪 i wierzę że u Ciebie tak będzie!

Dziewczyny, nie chciałam Wam tutaj truć, założyłam nowy wątek w innym dziale ale od kilku godzin cisza. Czy według Was ten kształt macicy jest ok? 🤨
IMG_20201103_230730.jpg

Jejku, biedna... [emoji3064][emoji20] myślę że teraz wiele par rezygnuje ze starań w związku z tym co dzieje się ze służbą zdrowia [emoji19] dobrze ze masz duphaston i możesz się nim wspomóc. Dziewczyny dobrze piszą, że Okruszek jak ma walczyć to przetrzyma bardzo wiele [emoji123][emoji123][emoji123] i wierzę że u Ciebie tak będzie!

Dziewczyny, nie chciałam Wam tutaj truć, założyłam nowy wątek w innym dziale ale od kilku godzin cisza. Czy według Was ten kształt macicy jest ok? [emoji2955]Zobacz załącznik 1198393
Ciezko mi stwierdzić, nie widziałam wiele macic na usg, w sumie tylko swoją[emoji6] A co mówi lekarz? Coś go niepokoi?

reklama
Do góry