reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Najlepiej to jakbym dodała tyle ziarenek do zupy co Ona ... o jezuuus maria 😡 . Wiecie co Ona wyczynia ? Test białej rękawiczki a ponoć to teściowe od kobiet strony są gorsze 😂😂😂. A czemu tak a nie tak . Jak Ty to złożyłaś przecież kołnierzyk będzie odstawał ... o i jeszcze mogę ale szkoda mi klawiatury :D
Moja teściowa uważa, że jedyną odpowiednią kobietą dla jej syna jest ona 🤪🤣😂 więc nie znoszę jej ale ona o tym doskonale wie 😁

reklama
To moje 2 podejście z clo, wcześniej rok temu miałam stymulacje z nim. Endo super zawsze na monitoringu w okolicach 10/11/12mm także tu też nie problem.
Po odstawieniu anty, jak już cykl mi się wyrównał mam inny okres niż przed. Cykl mi się skrócił do 26dni okres mam 3 dni i raczej należy do skąpych, choć z skrzepami (mój Gin mówi, że jak są skrzepy to nie można mówić, że skąpy okres 😅) też to monitorowała, ale według niej ilość krwi mieści się w normie. Teraz już rzadziej, ale plamie dzień przed, rano wstaje następnego dnia i się wszystko rozkręca 🙃
Czyli wyglada na to ze wszystko w normie, dobrxe ze to plamienie występuje tylko na dzien przed @;)
A takich króciótkich cykli zazdroszczę. Zaraz po odstawieniu anty w maju miałam 25,26,26 dni a pozniej cykle bardzo sie wydłużyły nawet do 39😫, teraz na lametcie był 29 dniowy... więcej szans w roku na zmajstrowanie bobasa ❣️

Hej hej, ja właśnie wstałam i nadrabiam co pisaliście 😁 omijam tylko wątek gdzie widzę wymianę zdań między Herą a Mambą🤣
Ale człowiek od razu ma lepszy humor jak czyta i widzi że się komuś wreszcie udało ❤❤❤😍 mi zostało 15 dni do testowania, zobaczymy czy będzie wogole co testować 😅 a widzicie co najdziwniejsze, jak nie planowaliśmy maluszka to @ potrafiła mi się spóźnić co 4-10 dni, a teraz przychodzi jak w zegarku od trzech miesięcy heh

Tobie też proponuję kakao i cieplutki kocyk [emoji18] no weekend to ja będę miała intensywny,teściowa wpada. Dziewczyny pomódlcie się za mój spokój bo Ona będzie jutro a ja już [emoji23]dzisiaj cała chodzę zalana potem

Ale to dopiero po południu, teraz praca [emoji2368]

Trzymam kciuki za Twoja sile i spokój [emoji33][emoji110][emoji16][emoji16]

reklama
Hera ma racje endo sie mierzy w mm 6 cm to chyba błędna miara podana
Wydaje mi się, że miało być 6mm, ale przez nieuwagę lekarz napisał cm zamiast mm...
A co do obfitych miesiączek, że aż krwotoki - też takie miałam. Brałam hemorigen trzy razy dziennie po dwie tabletki. Średnio pomagało. W miesiączkę w ogóle nie mogłam chodzić do szkoły, bo do łazienki musiałam chodzić wymienić największą podpaskę co 15 minut. Raz jeszcze miałam razem z okresem taki krwotok z nosa, że chcieli mi krew przetaczać. I też nikt mnie nie diagnozował... Po pierwszej ciąży i porodzie się jakoś trochę unormowało i teraz mam dużo mniej obfite miesiączki. 🤔 Dalej obfite, ale już mogę wychodzić z domu i nie zalewam łóżka krwią co noc. 🤷

Do góry