93kora
Fanka BB :)
to po Mamusi takie hormony dobre mam w końcu ma nas 6-tkę ❤ hahahahaDoradz jak to zrobiłaś. Jakaś dieta, suplementy ? Czy nastrój bardziej pozytywny ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to po Mamusi takie hormony dobre mam w końcu ma nas 6-tkę ❤ hahahahaDoradz jak to zrobiłaś. Jakaś dieta, suplementy ? Czy nastrój bardziej pozytywny ?
Noc jak noc ja się czuje jakby mnie coś rozkładało mam nadzieję, że to chwiloweDziewczyny jak Wam noc minęła ? Miłego dnia dla każdej z Was
Dziewczyny jak Wam noc minęła ? Miłego dnia dla każdej z Was [emoji8]
hmm więc proponuję kakao i pod kocykNoc jak noc ja się czuje jakby mnie coś rozkładało mam nadzieję, że to chwilowe
@CzarnaMamba21 nie doradzę Ci niestety kiedy iść do ginekologa na badanie. Ja na Twoim miejscu poszła bym w okolicach owulacji do jakiegoś innego. Bo dla mnie ten lekarz to jakieś nieporozumienie
Tobie też proponuję kakao i cieplutki kocyk no weekend to ja będę miała intensywny,teściowa wpada. Dziewczyny pomódlcie się za mój spokój bo Ona będzie jutro a ja już dzisiaj cała chodzę zalana potemOkropnie [emoji2368] dobrze ze już prawie weekend
Czemu? Taka zołza?Tobie też proponuję kakao i cieplutki kocyk no weekend to ja będę miała intensywny,teściowa wpada. Dziewczyny pomódlcie się za mój spokój bo Ona będzie jutro a ja już dzisiaj cała chodzę zalana potem
Ja znowu się nie wyspałam, wstałam o 3 i nie mogłam zasnąć do 4.30 a teraz właśnie wychodzę do pracy... Matko, weekend też nie będzie za ciekawy, bo zjeżdżamy do Naszego rodzinnego miasta do rodziców 150km...Dziewczyny jak Wam noc minęła ? Miłego dnia dla każdej z Was
ja akurat lubię samochodem jeździć to życzę Ci spokojnej pracyJa znowu się nie wyspałam, wstałam o 3 i nie mogłam zasnąć do 4.30 a teraz właśnie wychodzę do pracy... Matko, weekend też nie będzie za ciekawy, bo zjeżdżamy do Naszego rodzinnego miasta do rodziców 150km...