Leż i pachnij [emoji3590][emoji3590]Kochane. Jest serduszko [emoji3590] według usg 6 tydzień [emoji24] się zryczalam. Wracam do domu. Z lekami [emoji2368]
reklama
Anio0lek
Fanka BB :)
Uff... Kamień z serca a mówili od czego te krwawienie?Kochane. Jest serduszko ❤ według usg 6 tydzień się zryczalam. Wracam do domu. Z lekami
E
Em82
Gość
Cudownie!!![emoji173][emoji173][emoji173]Kochane. Jest serduszko [emoji3590] według usg 6 tydzień [emoji24] się zryczalam. Wracam do domu. Z lekami [emoji2368]
CzarnaMamba21
Trzymaj się [emoji3531] dużo zdrówka i mało nerwow
Kochane. Jest serduszko [emoji3590] według usg 6 tydzień [emoji24] się zryczalam. Wracam do domu. Z lekami [emoji2368]
Silence85
Nie mówili tylko poronienie ZagrażająceUff... Kamień z serca ❤ a mówili od czego te krwawienie?
CzarnaMamba21
Może jakiś krwiak mały był [emoji848]
Dawaj znać
Dawaj znać
Nie mówili [emoji2368] tylko poronienie Zagrażające
Gryfin
No to coś tam powiedzieli, a jakie dalsze wytyczne Ci dali?Nie mówili tylko poronienie Zagrażające
blanny
Dziękuję za miłe powitanie. Mam blisko pięcioletnią niepełnosprawną (ale fantastyczną) córeczkę, którą udało nam się zmajstrować w pierwszym miesiącu prób. Takie mieliśmy szczęście. Pierwszy miesiąc i się udało! Teraz chyba nie będzie tak łatwo. Staramy się trzeci cykl. Przy drugim podejrzewałam, że jestem w ciąży, okres się spóźniał 6 dni... Zrobiłam test, negatywny i na drugi dzień dostałam miesiączkę. W tym cyklu chciałam się nie nakręcać, tym bardziej, że niezbyt się nawet kochaliśmy z narzeczonym, bo załatwiamy kredyt na mieszkanko, latanie po bankach i takie tam... Cykl zaczął mi się 8 października, owulacja teoretycznie powinna być 24., a zbliżenia były tylko dwa: 22. i 26.10... 27. i 28. października miałam bardzo dziwne skurcze macicy, co nigdy mi się nie przydażyło wcześniej... Czułam je praktycznie całe dwa dni, nawet w nocy. Cały czas utrzymuje mi się temperatura 37.2 - 37.3. Spodziewana miesiączka następna za dwa dni - 7.10. I naprawdę wierzyłam, byłam pewna, że to ciąża! Że się udało... Przez te skurcze, wbiłam sobie, że to implantacja i już się tak cieszyłam. Dziś zrobiłam test... Negatywny... I takie załamanie. Myślałam, że to mogła być implantacja, te skurcze, ale tu na forum doczytałam, że czasem sperma może wywołać skurcze macicy i mogło to być to... Niby nigdy tak nie miałam, ale skoro tak może być, to pewnie to... I teraz mam takiego doła, bo głupio się już nakręciłam.Witaj. Dramą się nie przejmuj. Opowiedz coś o sobie. Jak długo się starasz? [emoji6]
AniaL92
Bardzo się cieszę wracaj do domku, odpocznij i nie stresuj się już. Głowa do góry, wszystkie razem trzymamy za Ciebie kciuki i wspieramyKochane. Jest serduszko według usg 6 tydzień się zryczalam. Wracam do domu. Z lekami
reklama
blanny
Cudownie!! Gratuluję serdecznie!Kochane. Jest serduszko ❤ według usg 6 tydzień się zryczalam. Wracam do domu. Z lekami