wiecie co dziewczyny ? w życiu nie miałam tyle śluzu płodnego, szklankę przez cały dzień zebrałabym chyba . a to normalne ,że mnie przy owu lędźwie cisną ?:/
Doradz jak to zrobiłaś. Jakaś dieta, suplementy ? Czy nastrój bardziej pozytywny ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiecie co dziewczyny ? w życiu nie miałam tyle śluzu płodnego, szklankę przez cały dzień zebrałabym chyba . a to normalne ,że mnie przy owu lędźwie cisną ?:/
Wiem, że bierze się go cały cykl. A jak będzie ciąża to odstawićA można castagnus brać bez obaw po owulce? Bo na ulotce pisze, że w ciąży się nie powinno[emoji848]
A można castagnus brać bez obaw po owulce? Bo na ulotce pisze, że w ciąży się nie powinno[emoji848]
Piękne 2 kreski, dawaj na lipcoweO kur***, czy zrobić jeszcze jeden?
O kur***, czy zrobić jeszcze jeden?
O kur***, czy zrobić jeszcze jeden?
Idź dla świętego spokoju. Norma jest chyba do 2,5 dla kobiet. Moja kuzynka miała minimalnie za wysoką i przez to nie mogła zajść w ciążę. Po lekach udało jej się w pierwszym cyklu i tak dwa razy.Gratulacje!!
Czytam Was w ukryciu i wszystkim gratuluje dwóch kresek, a za pozostałe trzymam kciuki
Mam pytanie do Was, bo w internecie różne odpowiedzi są w tym temacie. Kiedyś miałam TSH 4,5, brałam eutyrox 25, zbiłam do 1 i schudłam 20kg, po 3,5 TSH wzrosło mi do 2,5 (było miesiąc temu), a dzisiaj 1,95. Chociaż lekarz po USG twierdził, że z tarczycą zawsze miałam wszystko ok i te leki niepotrzebne były. Zapisałam się do endo i jutro mam wizytę i nie wiem czy iść czy raczej wynik jest ok? Z okresem i owu wszystko ok, w przyszłym cyklu zaczynamy starania o dzidziusia Jak sądzicie?
No i cudownie gratuluję!!!O kur***, czy zrobić jeszcze jeden?
Idź dla świętego spokoju. Norma jest chyba do 2,5 dla kobiet. Moja kuzynka miała minimalnie za wysoką i przez to nie mogła zajść w ciążę. Po lekach udało jej się w pierwszym cyklu i tak dwa razy.