reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A wiesz może jak rosną na dobę pęcherzyki ? Czy to indywidualnie ?
nie do mnie, ale odpowiem. Jak staraliśmy się o drugą córkę, to dzień przed owu byłam i ginekologa i wtedy mój pęcherzyk miał 22.5mm i lekarz mi powiedział, że jak ma 23 to pęka i że u mnie to wypada jutro. Udało się nam od razu w pierwszym cyklu.

Oby na mnie tak nie działał, bo rozniose chałupę 🙈🤪
No ja jestem po nim szybko wybuchającą bombą 😅 co ciekawe jak brałam castagnus to byłam oaza spokoju. Zero ataków złości 😉 ale myślę, że u mnie początek był taki bo wyrównywałam hormony i organizm się przestawiał 🤷‍♀️ teraz to już jest rzadsze ale chyba po prostu nauczyłam się kontrolować 😅

No ja jestem po nim szybko wybuchającą bombą [emoji28] co ciekawe jak brałam castagnus to byłam oaza spokoju. Zero ataków złości [emoji6] ale myślę, że u mnie początek był taki bo wyrównywałam hormony i organizm się przestawiał [emoji2368] teraz to już jest rzadsze ale chyba po prostu nauczyłam się kontrolować [emoji28]
Ja biorę teraz castagnus i mam nadzieję, że po nim się uspokoje bo właśnie taką bombą jestem bez niczego. Przed @ wybucham z byle powodu i nie panuje nad tym[emoji2358]

Ja biorę teraz castagnus i mam nadzieję, że po nim się uspokoje bo właśnie taką bombą jestem bez niczego. Przed @ wybucham z byle powodu i nie panuje nad tym[emoji2358]
Ja się nauczyłam panować 🤷‍♀️ kiedyś tak przegięłam, że się rozstaliśmy na parę dni 😅 ale fakt, że castagnus mnie uspokoił szkoda, że po 3 miesiącach trzeba zrobić przerwę 🙄

reklama
O kur***, czy zrobić jeszcze jeden?

Załączniki

• IMG_20201105_185550.jpg
    IMG_20201105_185550.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 125
Do góry