HeraUnique
Fanka BB :)
Nie rób wszystko jasne GRATULACJEO kur***, czy zrobić jeszcze jeden?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie rób wszystko jasne GRATULACJEO kur***, czy zrobić jeszcze jeden?
O kur***, czy zrobić jeszcze jeden?
Jakos dalej nie ufam i wydaje mi się to niemożliwe, to chyba muszę jutro na betę. Bo dalej jakoś mi to nie pasuje. Za szybko. Syndrom wyparcia mamNie rób wszystko jasne GRATULACJE
Gratulacje!!O kur***, czy zrobić jeszcze jeden?
Chyba nie ma potrzeby piekna krecha, który dpo?O kur***, czy zrobić jeszcze jeden?
Spokojnie. Idź na betę ale i tak gratulujęJakos dalej nie ufam i wydaje mi się to niemożliwe, to chyba muszę jutro na betę. Bo dalej jakoś mi to nie pasuje. Za szybko. Syndrom wyparcia mam
Gratulacjeeee[emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji173][emoji173][emoji173]O kur***, czy zrobić jeszcze jeden?
A można castagnus brać bez obaw po owulce? Bo na ulotce pisze, że w ciąży się nie powinno[emoji848]Ja się nauczyłam panować [emoji2368] kiedyś tak przegięłam, że się rozstaliśmy na parę dni [emoji28] ale fakt, że castagnus mnie uspokoił szkoda, że po 3 miesiącach trzeba zrobić przerwę [emoji849]