reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
hmmm jedno z 2 :D . ale coś w tym jest co piszesz.Chyba głowa nastawiła się inaczej.. tzn nie tak jak wcześniej jak będzie to będzie tylko chcemy dziecko i koniec ! więc myślę,że może mieć coś z tym wspólnego :) aczkolwiek mój J dzisiaj z łóżka mnie wypier...dzielił RLS 😂 😂 😂 😂
Ha ha 😀
Jest taki bol którego myśle ze i nasze sprane mózgi juz nawet nie zasymilują 😇

Widac, ze Herze ( i nie tylko jej !) dziala Mamba na nerwy.
Mnie jak ktos na nerwy dziala to omijam posty. Po co karmic trolla ?! [emoji23] Mam taka jedna na innym forum. Juz sam jej nick wzmaga we mnie drzenie powieki. Odmowilam zdrowaski, na kolanach do Czestochowy poszlam o te jej ciaze coby sobie na zaciazone poszla- zaciaza ... a Ona swoje.. siedzi na staraczkach. Inne ja lubia mnie dziala na nerwy [emoji2370]
No i niestety wszędzie się takie trafiają, jedne potrafią omijać i nie prowokować inne nie 🤷‍♀️
Także spoko i jak najszybciej rozejdźmy się po wątkach 😂😂😂😂😘😘😘
Czego każdej życzę jak najszybciej

reklama
A masz moze u siebie gdzieś apteke DOZ? Bo ja tam z aplikacja placilam 47 zl bodajze :)
Super Ze mowisz ogarnę apke , bo jakie
Właśnie niee...No trudno, następnym razem będę mądrzejsza i zamówię z neta 😉 a może już mi nie będzie potrzebny i zamienię na suplementy dla kobiet w ciąży 🥰🤰
Z miesiąca na miesiąc sie zastanawiam czy kolejne opakowanie będzie mi potrzebne 😉i jakoś ciagle jednak tak...🤨

Do góry