To i tak w dobrej cenie mnie ostatnio facet w aptece krzyknął cos pod 80 zł, padłam. Stwierdziłam ze dwa dni nic sie nie stanie jak wezmę i po prostu zamówiłam na Allegro za 47Kupiłam dzisiaj Ovarin w aptece za 65zł Fuck! W necie po 43zł chodzą
reklama
Od maja br.A długo już bierzesz?
Ha hahmmm jedno z 2 . ale coś w tym jest co piszesz.Chyba głowa nastawiła się inaczej.. tzn nie tak jak wcześniej jak będzie to będzie tylko chcemy dziecko i koniec ! więc myślę,że może mieć coś z tym wspólnego aczkolwiek mój J dzisiaj z łóżka mnie wypier...dzielił RLS
Jest taki bol którego myśle ze i nasze sprane mózgi juz nawet nie zasymilują
K
Katijah
Gość
No i niestety wszędzie się takie trafiają, jedne potrafią omijać i nie prowokować inne nieWidac, ze Herze ( i nie tylko jej !) dziala Mamba na nerwy.
Mnie jak ktos na nerwy dziala to omijam posty. Po co karmic trolla ?! [emoji23] Mam taka jedna na innym forum. Juz sam jej nick wzmaga we mnie drzenie powieki. Odmowilam zdrowaski, na kolanach do Czestochowy poszlam o te jej ciaze coby sobie na zaciazone poszla- zaciaza ... a Ona swoje.. siedzi na staraczkach. Inne ja lubia mnie dziala na nerwy [emoji2370]
Także spoko i jak najszybciej rozejdźmy się po wątkach
Czego każdej życzę jak najszybciej
PaulinaMalina91
Fanka BB :)
A masz moze u siebie gdzieś apteke DOZ? Bo ja tam z aplikacja placilam 47 zl bodajze
Kupiłam dzisiaj Ovarin w aptece za 65zł Fuck! [emoji2959] W necie po 43zł chodzą [emoji2356]
HeraUnique
Ja płacę 50 w apteceKupiłam dzisiaj Ovarin w aptece za 65zł Fuck! W necie po 43zł chodzą
Ja na początku I do dzisiaj, jestem bardziej nerwowa jak go biorę ale za to cała resztę wyrównał superU mnie PMS o wiele łagodniejszy odkąd biorę OVARIN
K
Katijah
Gość
Fakt tym razem było bardzo spokojnieJa raz wdałam się w nieprzyjemną wymianę zdań z nią. Zazwyczaj odpisuje jej całkiem normalnie, albo olewam jej posty ale tym razem nikogo nie zaatakowalam, nic nie zrobiłam, a Ty na mnie wyskoczyłaś
Gryfin
Właśnie niee...No trudno, następnym razem będę mądrzejsza i zamówię z neta a może już mi nie będzie potrzebny i zamienię na suplementy dla kobiet w ciążyA masz moze u siebie gdzieś apteke DOZ? Bo ja tam z aplikacja placilam 47 zl bodajze
PaulinaMalina91
Tego nam wszystkim zycze
Ze te ovariny czy pro pvuliny zamienimy na jakies witaminki dla dzieciaczka QUOTE]
Ze te ovariny czy pro pvuliny zamienimy na jakies witaminki dla dzieciaczka QUOTE]
reklama
Super Ze mowisz ogarnę apke , bo jakieA masz moze u siebie gdzieś apteke DOZ? Bo ja tam z aplikacja placilam 47 zl bodajze
Z miesiąca na miesiąc sie zastanawiam czy kolejne opakowanie będzie mi potrzebne i jakoś ciagle jednak tak...Właśnie niee...No trudno, następnym razem będę mądrzejsza i zamówię z neta a może już mi nie będzie potrzebny i zamienię na suplementy dla kobiet w ciąży