reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Stawimy Twojemu okresowi czoła razem i będzie łatwiej [emoji3526] a jak trzeba będzie to odstawimy jakieś rytualne tance wokół ogniska i przegonimy gadzinę [emoji16] koncepcji jest sporo, niepotwierdzone w żaden sposób naukowo, dopiero opracowujemy patenty i szukamy sponsorów [emoji16]
Kochana jesteś 🥰 informujcie o Waszych postepach 😉

reklama
Kochana jesteś [emoji3059] informujcie o Waszych postepach [emoji6]

Poczekaj aż zaczną się owulacje, wówczas będzie wysyp meldunków tak samo jak meldunki okresowe [emoji16] nie da się nadgonić zaległości [emoji16] mi już ciężko spamiętać co kto kiedy i mam wrażenie, ze w kółko pytam o to samo te same osoby [emoji1787]

ja aktualnie kończę 6dc i mam nadzieje, ze nic mi nie przeszkodzi w atakowaniu listopada [emoji16] jestem zadowolona ze chyba ominął mnie słynny kryzys 3cs, mam nadzieje, ze dobra energia zostanie przy tej paskudnej aurze za oknem.

A za Ciebie moja imienniczko szczególnie będę trzymać kciuki [emoji3590]

Poczekaj aż zaczną się owulacje, wówczas będzie wysyp meldunków tak samo jak meldunki okresowe [emoji16] nie da się nadgonić zaległości [emoji16] mi już ciężko spamiętać co kto kiedy i mam wrażenie, ze w kółko pytam o to samo te same osoby [emoji1787]

ja aktualnie kończę 6dc i mam nadzieje, ze nic mi nie przeszkodzi w atakowaniu listopada [emoji16] jestem zadowolona ze chyba ominął mnie słynny kryzys 3cs, mam nadzieje, ze dobra energia zostanie przy tej paskudnej aurze za oknem.

A za Ciebie moja imienniczko szczególnie będę trzymać kciuki [emoji3590]
Hehe dzięki, w takim razie Agaty powinny się trzymać razem😉
Damy radę 😉 ile macie lat? Jeśli można spytać

Ja w lipcu miałam 30-tke, a mój jest o rok starszy.
Z takim pozytywnym podejściem jakie masz Ty, to możesz sobie spokojnie odjąć te dwa lata[emoji16]

Dziękuje [emoji3526][emoji3526] dodaj mi te 2 lata z powrotem za zmarszczki mimiczne, za dużo się szczerze chyba [emoji16] chciałabym mieć teraz te 28-30 lat, bardzo fajny wiek [emoji7]

Dziewczyny będę Was podczytywać, bo jak tylko wróci mi okres to chcemy się starać o kolejne. Mam nadzieję, że tym razem nie będzie to trwało tak długo jak poprzednio. Ostatnio staraliśmy się rok i 2 miesiące. W międzyczasie była jedna biochemiczna. Problemem okazały się cykle bezouwlacyjne. Udało się po clo. Także jestem ciekawa jak będzie teraz. Trzymam kciuki za każdą z was! 😘

Dziewczyny będę Was podczytywać, bo jak tylko wróci mi okres to chcemy się starać o kolejne. Mam nadzieję, że tym razem nie będzie to trwało tak długo jak poprzednio. Ostatnio staraliśmy się rok i 2 miesiące. W międzyczasie była jedna biochemiczna. Problemem okazały się cykle bezouwlacyjne. Udało się po clo. Także jestem ciekawa jak będzie teraz. Trzymam kciuki za każdą z was! 😘
No właśnie ja też miałam stymulację owulacji i się udało, niestety poroniłam, puste jajo. No i zobaczymy jak to bedzie teraz.

Dziękuje [emoji3526][emoji3526] dodaj mi te 2 lata z powrotem za zmarszczki mimiczne, za dużo się szczerze chyba [emoji16] chciałabym mieć teraz te 28-30 lat, bardzo fajny wiek [emoji7]
To zawsze tak jest, że jak się ma te 20 lat to człowiek nie myśli o tym i nie docenia, a teraz to fajnie by było mieć te 25 znowu. Czas biegnie jak szalony niestety. Ale nie mamy na to wplywu.

reklama
To zawsze tak jest, że jak się ma te 20 lat to człowiek nie myśli o tym i nie docenia, a teraz to fajnie by było mieć te 25 znowu. Czas biegnie jak szalony niestety. Ale nie mamy na to wplywu.
Ja mam 25, mój mąż 28 to prawda, że się mniej przejmuje głównie ze jestem dość młoda, ale to nie znaczy że mniej chce być mamą :)

Do góry