reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Witam się w 1dc, ale muszę przyznać że jest wyjątkowo łaskawy.. to znaczy rano mnie pobolalo troche, a teraz już zupełnie nic nie czuję a często pierwszego dnia umierałam więc chociaż tyle.. :) ale nie jest zle, humor też nawet dobry mam. Nie ma co się podlamywac niech się szybko kończy i działamy dalej dziewczęta! :D 😊

reklama
Witam się w 1dc, ale muszę przyznać że jest wyjątkowo łaskawy.. to znaczy rano mnie pobolalo troche, a teraz już zupełnie nic nie czuję a często pierwszego dnia umierałam więc chociaż tyle.. :) ale nie jest zle, humor też nawet dobry mam. Nie ma co się podlamywac niech się szybko kończy i działamy dalej dziewczęta! :D 😊
Świetne podejście, ja dziś trochę sie czuje smutna. Bo jestem w 21dc i czuje coś ze nadchodzi okres...😔 14 września poroniłam, myślałam że szybko się uda tym razem zajść, a widzę że to będzie chyba znowu walka...

Jeśli to Cię pocieszy, często kobiety po porodzie mają już bezbolesne miesiączki. Ja zawsze dosłownie zdychalam z bólu, lykałam seriami leki i leżałam cały dzień, a teraz na miękko. Trochę skurczy, ale rzadko kiedy zwykła no spa wchodzi w ruch. Także jest o co walczyć, bo skutki uboczne też są fajne. 👌👍😁

Witam się w 1dc, ale muszę przyznać że jest wyjątkowo łaskawy.. to znaczy rano mnie pobolalo troche, a teraz już zupełnie nic nie czuję a często pierwszego dnia umierałam więc chociaż tyle.. :) ale nie jest zle, humor też nawet dobry mam. Nie ma co się podlamywac niech się szybko kończy i działamy dalej dziewczęta! :D [emoji4]

Taaaak i teraz wchodzą testy owulacyjne i będzie śmiesznie [emoji16][emoji16]

Świetne podejście, ja dziś trochę sie czuje smutna. Bo jestem w 21dc i czuje coś ze nadchodzi okres...😔 14 września poroniłam, myślałam że szybko się uda tym razem zajść, a widzę że to będzie chyba znowu walka...
Przykro mi z powodu Twojej straty.. ale uwierz, że się uda nie teraz to za miesiąc.. trzeba mieć pozytywne podejście. Kiedyś jak zdawałam na prawo jazdy to instruktor mówił nam kursantom że musicie iść z założeniem że zdacie a nie że się nie uda, bo jak będziecie tak myśleć to tak bedzie. I wzięłam te słowa do serca i tak zrobiłam i zdałam. Nie wiem może trochę głupi przykład ale chodzi o to, że myślenie i podejście ma moc sprawczą :) głowa do góry - jeszcze będzie pięknie :)

Jeśli to Cię pocieszy, często kobiety po porodzie mają już bezbolesne miesiączki. Ja zawsze dosłownie zdychalam z bólu, lykałam seriami leki i leżałam cały dzień, a teraz na miękko. Trochę skurczy, ale rzadko kiedy zwykła no spa wchodzi w ruch. Także jest o co walczyć, bo skutki uboczne też są fajne. 👌👍😁
No to faktycznie czuję się jeszcze bardziej zachęcona do podjęcia dzialania. Super mam nadzieję, że u mnie też tak kiedyś będzie :)

Przykro mi z powodu Twojej straty.. ale uwierz, że się uda nie teraz to za miesiąc.. trzeba mieć pozytywne podejście. Kiedyś jak zdawałam na prawo jazdy to instruktor mówił nam kursantom że musicie iść z założeniem że zdacie a nie że się nie uda, bo jak będziecie tak myśleć to tak bedzie. I wzięłam te słowa do serca i tak zrobiłam i zdałam. Nie wiem może trochę głupi przykład ale chodzi o to, że myślenie i podejście ma moc sprawczą :) głowa do góry - jeszcze będzie pięknie :)
Dzięki 😉 masz rację, tylko ja mam taki trochę system obrony wewnętrznej, że lepiej się miło rozczarować, niż odwrotnie😉
Fajnie, że jest to forum, mi bardzo pomogly dziewczyny tutaj, nikt tak nie zrozumie, jak osoba,która przeżyła, bądź przezywa to samo.
Tak, czy inaczej jak przyjdzie okres stawie mu czoła i będę działać dalej. Trzymam kciuki za nas wszystkie ✊

Dzięki 😉 masz rację, tylko ja mam taki trochę system obrony wewnętrznej, że lepiej się miło rozczarować, niż odwrotnie😉
Fajnie, że jest to forum, mi bardzo pomogly dziewczyny tutaj, nikt tak nie zrozumie, jak osoba,która przeżyła, bądź przezywa to samo.
Tak, czy inaczej jak przyjdzie okres stawie mu czoła i będę działać dalej. Trzymam kciuki za nas wszystkie ✊
No pewnie wszystkie damy radę!💪 Każdej się uda w swoim czasie, niestety życie to nie bajka i nie wszystko jest takie kolorowe i piękne jakbyśmy chcieli niestety..
Mi tak samo to pomaga, mogę się wygadac i doradzić w każdej sytuacji. Fajne wsparcie jest tutaj i zrozumienie tak jak mówisz :)

reklama
Dzięki [emoji6] masz rację, tylko ja mam taki trochę system obrony wewnętrznej, że lepiej się miło rozczarować, niż odwrotnie[emoji6]
Tak, czy inaczej jak przyjdzie okres stawie mu czoła i będę działać dalej. Trzymam kciuki za nas wszystkie [emoji110]

Stawimy Twojemu okresowi czoła razem i będzie łatwiej [emoji3526] a jak trzeba będzie to odstawimy jakieś rytualne tance wokół ogniska i przegonimy gadzinę [emoji16] koncepcji jest sporo, niepotwierdzone w żaden sposób naukowo, dopiero opracowujemy patenty i szukamy sponsorów [emoji16]

Do góry