HeraUnique
Fanka BB :)
A jak długo bierzesz ovarin? Tylko sam ovarin?Też słyszałam, że to jest bardzo dobry produkt, do końca roku będę brać Ovarin a jeśli się nie uda, od nowego roku będę brać Miovelia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak długo bierzesz ovarin? Tylko sam ovarin?Też słyszałam, że to jest bardzo dobry produkt, do końca roku będę brać Ovarin a jeśli się nie uda, od nowego roku będę brać Miovelia
Tak zrobię dzięki!No tak, ja nie badam szyjki i śluzu wiec nie mam punktu odniesienia [emoji16] ale NA WSZELKI WYPADEK robiłabym jeszcze testy. Ja tez przestałam bo jaśniały ale później mnie coś tknęło i sprawdzałam dalej i jednak dopiero wtedy to było to!
Współczuję bardzo... Tyle czasu bym nie wytrzymała i pewnie bym już próbowała inseminacji np.no to jest prawda co piszesz. Ehh nie myślałam ,że starania będę takie długie ... 3 lata i co dupa a wzorowe wyniki mamy :/
Miesiąc, do końca roku będzie 3 miesiące, wcześniej przed Ovarinem brałam Pregna Start przez 3 miesiące ale mi nie podeszła za bardzo, Ovarin o wiele lepszyA jak długo bierzesz ovarin? Tylko sam ovarin?
A tego to nie wiemA ten ovarin można brać w ciąży też? Bo kończy mi się opakowanie i się zastanawiam czy zamawiać nowe.
No i resztę witamin, wit d3+k2, wit c, kwasy omegaA jak długo bierzesz ovarin? Tylko sam ovarin?
Tak zrobię dzięki! [emoji8]
A ten ovarin można brać w ciąży też? Bo kończy mi się opakowanie i się zastanawiam czy zamawiać nowe.
Ovarin zależy od lekarza. Ale raczej się idstawia6bo wchodza inne supleNo i resztę witamin, wit d3+k2, wit c, kwasy omega
Tak wiem, ale już po tym miesiącu widzę po prostu że mi lepiej odpowiada niż Pregna Start, chociażby ze względu na smak tabletek (nie umiem połykać więc gryzę ) Pregna Start jest kwaśne a Ovarin słodki i łatwiej się gryzieOvarin zależy od lekarza. Ale raczej się idstawia6bo wchodza inne suple
No po ovarinie dopiero można coś powiedzieć po 3 miesiącach ja biorę ovarin + pregna start - > zalecenie gin