reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No właśnie pamiętałam o Twojej sytuacji, tylko że moja szyjka i śluz wskazuje na owu [emoji12]

No tak, ja nie badam szyjki i śluzu wiec nie mam punktu odniesienia [emoji16] ale NA WSZELKI WYPADEK robiłabym jeszcze testy. Ja tez przestałam bo jaśniały ale później mnie coś tknęło i sprawdzałam dalej i jednak dopiero wtedy to było to!

A mi dzisiaj moja apka wyznaczyła że mam wysoki poziom hlH a mam dopiero 7dc i te kreski też takie blade są, nic z tego nie rozumiem...

Ja bym zrobiła drugi test jakbym miała wątpliwość czy pierwszy nie był wadliwy. Poza tym w 7dc tez można mieć owulacje, ona się może przesunąć zarówno do przodu jak i do tylu [emoji4] już tu były takie co zaszły pod koniec albo świeżo po @ [emoji16]

Dzięki dziewczyny 😉 zawsze wiedziałam, że z zachodzeniem nie jest tak łatwo i do jakiegoś czasu w ogóle się nie przejmowałam. Dopiero jak prawie wszystkie koleżanki zaczęły się "chwalić" ciążami, coś zaczęło mnie ruszać i różne myśli czasem po głowie chodzą 🤨
Dzięki za miłe przyjęcie i Wam wszystkim życzę jak najszybszego pozytywnego wyniku 😘

Dziewczyny! Bardzo polecam wam tabletki MIOVELIA, mój lekarz przepisał mi te tabletki bo zdiagnozował u mnie PCOS, nie miałam tez owulacji. Staraliśmy się od maja i nic. We wrześniu stosowałam je i teraz jestem w ciąży. Wystarczył jeden miesiąc! Ja kupiłam wszystkie trzy. Jedne dla męża na poprawę nasienia i dwie dla mnie, do stosowania przez cały miesiąc oraz zaraz po @.
Ja naprawdę polecam ❤️🥰

Ja bym zrobiła drugi test jakbym miała wątpliwość czy pierwszy nie był wadliwy. Poza tym w 7dc tez można mieć owulacje, ona się może przesunąć zarówno do przodu jak i do tylu [emoji4] już tu były takie co zaszły pod koniec albo świeżo po @ [emoji16]
O masakra czyli to by znaczyło że już może być za późno i ten cykl jest stracony :o😞 idę robić drugi test, od wczoraj bolą mnie jajniki i piersi ale nie sądziłam że tak szybko po @ może być owulacja..

Może tak być ale nie musi [emoji16] może się po prostu zle odbarwił test [emoji2368][emoji16]
Moja apka teraz pokazuje coś takiego. Może rzeczywiście światło źle padło i dlatego pokazuje że to dziś jest dzień przed owulacją. Śluzu jak na lekarstwo więc to wszystko dziwne.

Załączniki

• 1604415407137.jpg
    1604415407137.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Dziewczyny! Bardzo polecam wam tabletki MIOVELIA, mój lekarz przepisał mi te tabletki bo zdiagnozował u mnie PCOS, nie miałam tez owulacji. Staraliśmy się od maja i nic. We wrześniu stosowałam je i teraz jestem w ciąży. Wystarczył jeden miesiąc! Ja kupiłam wszystkie trzy. Jedne dla męża na poprawę nasienia i dwie dla mnie, do stosowania przez cały miesiąc oraz zaraz po @.
Ja naprawdę polecam ❤️🥰
Też słyszałam, że to jest bardzo dobry produkt, do końca roku będę brać Ovarin a jeśli się nie uda, od nowego roku będę brać Miovelia 😉

Do góry