E
Em82
Gość
Może faktycznie przegapiłaś peak, tak to wyglada[emoji848] ale ja się tak dobrze nie znam jeszcze na testach owu [emoji6]Podejrzewam, że owulację mam dzisiaj więc możliwe że nie wychwycilam piku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może faktycznie przegapiłaś peak, tak to wyglada[emoji848] ale ja się tak dobrze nie znam jeszcze na testach owu [emoji6]Podejrzewam, że owulację mam dzisiaj więc możliwe że nie wychwycilam piku.
Ja bym się nawet nie zastanawiała tylko zmieniła lekarza jak najszybciej.Ja po wizycie u ginekologa(27.10), bardzo rozczarowana. Zrobił mi tylko badanie usg i stwierdził, że mam duże endometrium i mogę dostać okresu w każdej chwili, a jak tak się nie stanie to mam się zjawić za 2-3tygodnie. Okresu jak nie było tak nie ma, płakać mi się chcę. Koleżanki doradzają mi żebym zmieniła lekarza, w końcu nie mam @ już rok! Ale ja sama nie wiem, może dam mu jeszcze jedną szansę, Jak na następnej wizycie nie da mi skierowania na żadne badania, ani czegoś na wywołanie okresu i owulacji to wtedy zmienię go na innego. Jak ja Wam zazdroszcze dziewczyny normalnego cyklu.... Mam 29 lat a czuję się jak stara baba przy menopauzie.
Wy to macie takie ładne pozytywne testy a u mnie takie coś [emoji1745]
Cześć dziewczyny, od jakiegoś czasu podglądałam Was anonimowo ale postanowiłam w końcu założyć konto krótko o mnie: do zeszłego roku borykałam się z nieregularnymi miesiączkami. Lekarze najczęściej twierdzili, że taki urok albo zalecali castagnusa, a jak nie przejdzie to hormony. Dopiero lekarz z polecenia dał mi skierownie na badanie prolaktyny, które wykazało hiperprolaktynemię. Od zeszłego roku jestem na bromergonie. Na szczęście udało się bez większych problemów wyrównać poziom i obecnie jest w normie.
Decyzję o staraniach podjęliśmy z mężem trzy miesiące temu, obecnie jestem w trakcie 3cyklu.
Pierwsze dwa cykle nic nie kontrolowałam, jedynie mniej więcej próbowaliśmy "wstrzelić się" w dni płodne- jak widać bez rezultatu. Podczytując Was postanowiłam zaopatrzyć się w testy owulacyjne, żeby chociaż trochę bardziej być na bieżąco [emoji846]
I teraz do rzeczy: dzisiaj wg testów i aplikacji mam peak, a jutro wizytę u ginekologa. Myślicie, że będzie mógł zobaczyć czy jest owulacja? Martwię się tym, że mogę mieć cykle bezowulacyjne bo prawdę mówiąc bardzo rzadko zdarzają mi się jakieś objawy owulacyjne, a do tego dwie poprzednie miesiączki były jakieś krótsze [emoji17]
Lekarz powinien zobaczyć albo pęcherzyk, albo płyn po pęknięciu pęcherzyka nie martw się, na cykle bezowulacyjne też są dobre środki poza tym nie musisz czuć owu życzę Ci, żeby ten 3 cykl był tym szczęśliwymCześć dziewczyny, od jakiegoś czasu podglądałam Was anonimowo ale postanowiłam w końcu założyć konto krótko o mnie: do zeszłego roku borykałam się z nieregularnymi miesiączkami. Lekarze najczęściej twierdzili, że taki urok albo zalecali castagnusa, a jak nie przejdzie to hormony. Dopiero lekarz z polecenia dał mi skierownie na badanie prolaktyny, które wykazało hiperprolaktynemię. Od zeszłego roku jestem na bromergonie. Na szczęście udało się bez większych problemów wyrównać poziom i obecnie jest w normie.
Decyzję o staraniach podjęliśmy z mężem trzy miesiące temu, obecnie jestem w trakcie 3cyklu.
Pierwsze dwa cykle nic nie kontrolowałam, jedynie mniej więcej próbowaliśmy "wstrzelić się" w dni płodne- jak widać bez rezultatu. Podczytując Was postanowiłam zaopatrzyć się w testy owulacyjne, żeby chociaż trochę bardziej być na bieżąco
I teraz do rzeczy: dzisiaj wg testów i aplikacji mam peak, a jutro wizytę u ginekologa. Myślicie, że będzie mógł zobaczyć czy jest owulacja? Martwię się tym, że mogę mieć cykle bezowulacyjne bo prawdę mówiąc bardzo rzadko zdarzają mi się jakieś objawy owulacyjne, a do tego dwie poprzednie miesiączki były jakieś krótsze
Już się robią negatywne więc pik na pewno już był. Nie zawsze da się go wychwycić, zależy kiedy występuje.dla pewności rób co jakiś kawałek czasu jak znasz swój organizm . bo słyszałam też o krótkich pikach
No właśnie pamiętałam o Twojej sytuacji, tylko że moja szyjka i śluz wskazuje na owuTak tylko kochana przypomnę [emoji16]Zobacz załącznik 1196402