reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No to ja w środku raczej nie narzekam na suchość, ale kilka dziewczyn tu pisało ze tyle leci ze jedna to nawet podpaske musiała założyć, w u mnie to raczej jest widoczne po toalecie na papierze. Kupiłam ten wiesiołek, ale w tym cyklu już nie zdazylam brać bo za późno przyszedł, a można go tylko do owu, wiec stwierdziłam ze na przyszły miesiąc zacznę go brać 😁
Mnie po wiesiolku brzuch bolał więc odstawiłam

Hej, ja mam tak samo. Facelle wyszły piekne kreski, z innej firmy tez, za to chciałam sprawdzić czy rzeczywisvie Pink to takie gow#o... I rzeczywosvie, na pinku nie ma żadnej kreski, żadnej!
Gdyby beta mi spadała, to przecież kreska by się pokazała, a tu nic. No podejrzewam, że Pink oszukuje i tyle
Poczekam parę dni może przed piątkiem się przetestuje ostatni raz a po niedzieli pójdę do lekarza chyba że coś się zmieni... dziękuję za odpowiedź

Dlatego ja się gole codziennie i krostek nie mam [emoji16] dostawałam krostki od odrastających włosków [emoji849] zimą nie gole codziennie [emoji1787] ale latem codziennie6[emoji2368] tak już mam [emoji16]

A ja nie miałam krostek tylko stany zapalne [emoji2356][emoji1787] fuj fuj, wiecznie nawroty, wyczytałam i wypytałam i pisali żeby w takim przypadku ograniczyć golenie itp i rzeczywiście pomogło [emoji2368] ja to nawet podpaski musiałam teraz wymienić na inne bo nagle zaczęły mnie uczulać czy ki uj [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] kurde nadrabiam tam wrażliwością jej brak w sercu może [emoji23]

A ja nie miałam krostek tylko stany zapalne [emoji2356][emoji1787] fuj fuj, wiecznie nawroty, wyczytałam i wypytałam i pisali żeby w takim przypadku ograniczyć golenie itp i rzeczywiście pomogło [emoji2368] ja to nawet podpaski musiałam teraz wymienić na inne bo nagle zaczęły mnie uczulać czy ki uj [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] kurde nadrabiam tam wrażliwością jej brak w sercu może [emoji23]

Nawet papier toaletowy musze mieć bezzapachowy bo zaraz problemy [emoji2356][emoji2356][emoji2356]

Ja mam przez babcie zakodowane, że niewiadomo kiedy mnie zgarnie pogotowie, więc lepiej być gotowym 🤣 więc zgodnie z tym co babcia mówiła, zawsze ogolona 🤣

Ja mam przez babcie zakodowane, że niewiadomo kiedy mnie zgarnie pogotowie, więc lepiej być gotowym [emoji1787] więc zgodnie z tym co babcia mówiła, zawsze ogolona [emoji1787]

Mi tak mama mówiła ze musze mieć ładna i czyta (serio?!) bieliznę bo nigdy nie wiadomo [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
Do góry