reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ale czekaj jak to zobaczyć? [emoji848] Mam zrobić jeszcze jeden test za 12 godzin? I jak będzie negatywny to znaczy że już po owu tak?

Nie nie nie. Ja po kilku cyklach zauważyłam kiedy mam po pozytywie jakiś silniejszy ból jajnika na przykład no i raz miałam monitoring w dobrym momencie i się potwierdziło [emoji6]

Nie nie nie. Ja po kilku cyklach zauważyłam kiedy mam po pozytywie jakiś silniejszy ból jajnika na przykład no i raz miałam monitoring w dobrym momencie i się potwierdziło [emoji6]
Aaaa...ok rozumiem, mnie wczoraj bardzo bolały, a teraz nic 🤔 no cóż zobaczymy co z tego wyjdzie za dwa tygodnie 😁😏 będę obserwować wszystkie objawy dokładniej

wiecie co ? teraz była siku i niteczki krwi się pojawiły :D jest ! jak ja na to wyczekiwałam !!! :D zrobiłam test Owu zaraz zobaczymy,to zwiastun owulacji prawda ? choć po miesiączce miałam już chyba owulacje bo śluz był taki rozciągliwy i z domieszką krwi i dzisiaj znowu to samo ;o . Jezusie słodki ja to mam organizm a wy na swój narzekacie 😂

reklama
Dzień dobry wszystkim 😘 pięknego dnia dla was 😁😍
Tak czytam te wasze posty odnośnie owulacji i nasuwa mi się pytanie. Czy wy przed owu macie tego śluzu dużo i codziennie ? Ja miałam tylko w czwartek i piątek w sumie tak jakby jednorazowo. W sobotę pobolewal mnie jajnik dość mocno. Od niedzieli czuje się juz dobrze a Apka pokazuje ze dziś powinna być owu. Nie sądzicie ze tego śluzu powinno być więcej ?

Do góry