93kora
Fanka BB :)
zaraz ja pójdę zrobić,może też już pozytywny będzieTo i ja swój pozytyw dorzucę, a co tam[emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zaraz ja pójdę zrobić,może też już pozytywny będzieTo i ja swój pozytyw dorzucę, a co tam[emoji7]
Idziemy łeb w łeb jak tak dalej pójdzie to urodzimy w ten sam dzień coś czujęTo i ja swój pozytyw dorzucę, a co tam[emoji7] Zobacz załącznik 1196282
Ale czekaj jak to zobaczyć? [emoji848] Mam zrobić jeszcze jeden test za 12 godzin? I jak będzie negatywny to znaczy że już po owu tak?
Masz jakąś taktykę obraną?To i ja swój pozytyw dorzucę, a co tam[emoji7] Zobacz załącznik 1196282
ja to dzwonie katuje zawsze,żeby przyjechał w trakcie pracy a po wraca do pracy i bez dyskusji generalnieTylko mąż z pracy wróci
Aaaa...ok rozumiem, mnie wczoraj bardzo bolały, a teraz nic no cóż zobaczymy co z tego wyjdzie za dwa tygodnie będę obserwować wszystkie objawy dokładniejNie nie nie. Ja po kilku cyklach zauważyłam kiedy mam po pozytywie jakiś silniejszy ból jajnika na przykład no i raz miałam monitoring w dobrym momencie i się potwierdziło [emoji6]
Mój w pracy więc dopiero wieczorem się na siebie rzucimy, już resztkami sił po tych codziennych bobosexach [emoji28]Masz jakąś taktykę obraną? [emoji16]
Wcale bym się nie obraziła jakby się tak stało [emoji3059][emoji28]Idziemy łeb w łeb [emoji86][emoji7] jak tak dalej pójdzie to urodzimy w ten sam dzień coś czuję [emoji28]