E
Em82
Gość
Oł noł[emoji85]Ja po pełnej symulacji mam 3 terminy owu [emoji23] 12dc /14dc/18dc [emoji1787] więc @ za 4/5 dni, 6/7 dni, lub za 10/11 sni[emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oł noł[emoji85]Ja po pełnej symulacji mam 3 terminy owu [emoji23] 12dc /14dc/18dc [emoji1787] więc @ za 4/5 dni, 6/7 dni, lub za 10/11 sni[emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787]
Ja się doczekałam dzisiaj pozytywnego testu owu, robiony przed chwilą z drugiego moczu bo już o 5 wstałam czyli teraz owulacja będzie za 24h do 36h godzin tak? Nawet jak jest ciemniejsza niż kontrolna czy wtedy szybciej np. za 12h? Wczoraj były dwa razy przytulanki i nie wiem czy to wystarczy, czy chłopaki dzielnie tam czekają
do dzieła ja też czekam na taką kreseczkę !Ja się doczekałam dzisiaj pozytywnego testu owu, robiony przed chwilą z drugiego moczu bo już o 5 wstałam czyli teraz owulacja będzie za 24h do 36h godzin tak? Nawet jak jest ciemniejsza niż kontrolna czy wtedy szybciej np. za 12h? Wczoraj były dwa razy przytulanki i nie wiem czy to wystarczy, czy chłopaki dzielnie tam czekają Zobacz załącznik 1196267
Temp może pójść w górę nawet 2/3 dni po owuJa mam dzisiaj taka samą temperaturę jak.wczoraj, więc jakby spadek się utrzymywał. A test wczoraj był pozytywny.
Pocieszyłaś mnie[emoji173]Temp może pójść w górę nawet 2/3 dni po owu [emoji2368]
Tylko mąż z pracy wrócido dzieła ja też czekam na taką kreseczkę !
Ja się doczekałam dzisiaj pozytywnego testu owu, robiony przed chwilą z drugiego moczu bo już o 5 wstałam [emoji4] czyli teraz owulacja będzie za 24h do 36h godzin tak? [emoji848] Nawet jak jest ciemniejsza niż kontrolna czy wtedy szybciej np. za 12h? Wczoraj były dwa razy przytulanki i nie wiem czy to wystarczy, czy chłopaki dzielnie tam czekają [emoji16]Zobacz załącznik 1196267
Ale czekaj jak to zobaczyć? Mam zrobić jeszcze jeden test za 12 godzin? I jak będzie negatywny to znaczy że już po owu tak?Ja mam owu po pozytywie do 12h [emoji2368] musisz sama zobaczyć u Ciebie [emoji6]
To i ja swój pozytyw dorzucę, a co tam[emoji7]Ja się doczekałam dzisiaj pozytywnego testu owu, robiony przed chwilą z drugiego moczu bo już o 5 wstałam [emoji4] czyli teraz owulacja będzie za 24h do 36h godzin tak? [emoji848] Nawet jak jest ciemniejsza niż kontrolna czy wtedy szybciej np. za 12h? Wczoraj były dwa razy przytulanki i nie wiem czy to wystarczy, czy chłopaki dzielnie tam czekają [emoji16]Zobacz załącznik 1196267