reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny a ja dzisiaj 19 dc. Wczoraj test pozytywny. I przytulanki były przedwczoraj, wczoraj. Dzisiaj nie damy rady ale będą jutro. Wystarczy? I czy to dobrze że mnie dzisiaj zalewa śluzem? Aż takim wodnistym?

reklama
No proszę już nowa grupa🤗 kobietki tak ogólnie chce zajsc w przyszłym roku na wiosnę w ciaze:) generalnie mam pcos i lekarka mi mówiła na wczorajszej wizycie abym przestała brać duphaston, bo to sztuczny okres I mi nie pomoże jest to zbędne dopiero na wiosnę jak będę się starać mam przyjść na symulacje. Ale tutaj parę dziewczyn też ma pcos i pierw regulują cykle A ja bez duphastpnu nie mam okresu w ogóle. Nie wiem co o tym myśleć czy ta symulacja faktycznie mi pomoże od razu bo mi mówiła że max 2 cykle I będę w ciąży 🤔

Dziewczyny a ja dzisiaj 19 dc. Wczoraj test pozytywny. I przytulanki były przedwczoraj, wczoraj. Dzisiaj nie damy rady ale będą jutro. Wystarczy? I czy to dobrze że mnie dzisiaj zalewa śluzem? Aż takim wodnistym?
Myśle, że bardzo dobrze 😃 ja przed owu miałam przytulanki 3 dni przed i 1 dzień przed, a w owu nie było 🤪 i się udało 😃 💪

No proszę już nowa grupa🤗 kobietki tak ogólnie chce zajsc w przyszłym roku na wiosnę w ciaze:) generalnie mam pcos i lekarka mi mówiła na wczorajszej wizycie abym przestała brać duphaston, bo to sztuczny okres I mi nie pomoże jest to zbędne dopiero na wiosnę jak będę się starać mam przyjść na symulacje. Ale tutaj parę dziewczyn też ma pcos i pierw regulują cykle A ja bez duphastpnu nie mam okresu w ogóle. Nie wiem co o tym myśleć czy ta symulacja faktycznie mi pomoże od razu bo mi mówiła że max 2 cykle I będę w ciąży 🤔
Mi też tak mówiono 😂🤦

Ja zaszłam na stymulacji w pierwszym strzale ;)
No proszę już nowa grupa[emoji847] kobietki tak ogólnie chce zajsc w przyszłym roku na wiosnę w ciaze:) generalnie mam pcos i lekarka mi mówiła na wczorajszej wizycie abym przestała brać duphaston, bo to sztuczny okres I mi nie pomoże jest to zbędne dopiero na wiosnę jak będę się starać mam przyjść na symulacje. Ale tutaj parę dziewczyn też ma pcos i pierw regulują cykle A ja bez duphastpnu nie mam okresu w ogóle. Nie wiem co o tym myśleć czy ta symulacja faktycznie mi pomoże od razu bo mi mówiła że max 2 cykle I będę w ciąży [emoji848]

Najlepiej co drugi dzień 🙂 wtedy nie przegapisz owulacji i plemniki zdążą się wyprodukować 😋 przy zbyt częstym współżyciu znacznie spada płodność u mężczyzn, wtedy często sperma robi się wodnista. Jak dojdzie do takiego etapu to trzeba dać chłopu 1-2 tygodnie wstrzemięźliwości, żeby się zregenerował 🙂

Maz zrobił badanie nasienia. Wszystko git. Mi też udało się zrobić trochę badań z krwi i poza tarczyca jest ok. Niedoczynność, ale leczona od pół roku. Jeszce troszkę jest do sprawdzenia, ale jesteśmy w UK a tu z reguły droga nie jest prosta jeśli chodzi o badania tupu drożnośc jajowodów itp, a co dopiero w dobie wirusa 🤷‍♀️ ich zdaniem to ja nawet nie mam niedoczynności tarczycy.. takze no.. ;)
Edit. Także wszystkie badania robione na szybkiego, hurtowo, na urlopie w Pl
Mam wrażenie, że ten wirus jest dla większości jak koniec świata.... Osobiście mam mieszane odczucia, nawet przypadki młodych osób były cholernie naciągane w mediach, bo nikt nie mówił jaki był stan wyjściowy. My jak zrobimy badania nasienia, to już zostaną mi hormony i hsg

reklama
Do góry