reklama
Hej dziewczyny jestem w 5+2, mam pytanie czy tez macie, miałyście tak, ze raz bola was piersi, a raz całkowicie nic? Rano wstaje i nie bola, później się rozkręci i są wrażliwe.. Zrobiło mi się tez zimno na ustach( opryszczka) jak sobie z tym w czasie ciąży radzilyscie? bo chyba branie hevirau w tabletkach odpada :/
Ostatnia edycja:
agula301
Fanka BB :)
Maj super miesiąc już się robi fajnie cieplutko, w sam raz na specery z maluchem maj będzie naszDzień dobry, moje objawy choć wakacyjne ale jednak wczoraj się obudziły, melduje się z 1 kreska na teście, czekam na @ może jednak maj miłego dnia
Kingazet92
Fanka BB :)
Dziewczyny, kilka dni temu pisałam już, że świruję w tym cyklu i robię od kilku dni codziennie testy nawet jeśli nadal jest przed @. Dzisiaj testowałam nowe testy z allegro, teoretycznie jutro @, a test wygląda tak:
Pytanie czy to fabryczna, czy mózg mnie oszukuje.
Widzicie coś?
Pytanie czy to fabryczna, czy mózg mnie oszukuje.
Widzicie coś?
Załączniki
Carry88
Moderator
Dzień dobry, moje objawy choć wakacyjne ale jednak wczoraj się obudziły, melduje się z 1 kreska na teście, czekam na @ może jednak maj miłego dnia
U mnie też może maj a może nawet czerwiec dopiero
Monika231
Zaangażowana w BB
Z tą opryszczka to bym do gina dzwoniła, bo moja szwagierka teraz nie dawno miała a jest w 4 miesiącu ciąży i gin kazała jej od razu po leki przyjechać do siebie na wizytę.Hej dziewczyny jestem w 5+2, mam pytanie czy tez macie, miałyście tak, ze raz bola was piersi, a raz całkowicie nic? Rano wstaje i nie bola, później się rozkręci i są wrażliwe.. Zrobiło mi się tez zimno na ustach( opryszczka) jak sobie z tym w czasie ciąży radzilyscie? bo chyba branie hevirau w tabletkach odpada :/
Czytałam na mamagineklog i pisała, ze „Podsumowując - opryszczka na twarzy, kolejna w życiu, nie ma szkodliwości na wasze dzieciątko w brzuchu. Tyle w temacie.
„
I tak w tym tygodniu wybieram się na pierwsza wizytę do lekarza. A ja średnio opryszczkę mam z 5 razy do roku na szczęście jest mała.
„
I tak w tym tygodniu wybieram się na pierwsza wizytę do lekarza. A ja średnio opryszczkę mam z 5 razy do roku na szczęście jest mała.
reklama