reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja szczerze powiem, że czekam na harrego [emoji28][emoji28] podoba mi się opcja podobna do wiedźmina, czyli każda decyzja wpływa na późniejszy rozwój [emoji16] lubię czasami trochę inne gierki [emoji16]

Właśnie Life is strange jest taka gra gdzie wpływasz na rozwój gry:)

Detroit become human było super tez.

reklama
Dziękuję [emoji3590][emoji8] ja też po 3 cyklu płakałam [emoji28] kilka takich cykli miałam [emoji6] i gdybym wiedziała wcześniej, że nie jest tak łatwo zajść w ciążę to pewnie też bym nie stosowała anty[emoji28] jak to moja Gin mówi "w każdym cyklu jest 25% szans na zajście [emoji2368] i jest to loteria niesamowita [emoji2272] no i czytałam, że naukowcy ostatnio odkryli, że to komórka jajową kobiety wybiera plemnika, a nie jak dotychczas myślano, że to najsilniejszy plemnik. Także podejrzewamy z moją Gin, że moje komórki nie bardzo chcą się pogodzić z plemnikami mojego M [emoji23] bo on nawet nigdy nie był w moim "guście" więc może i tam nie są [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787]

Twój jeszcze ich w kwiaty nie zaopatrzył [emoji3061] i gitarke, może jakieś serenady pod komórka jajowa i wrota się otworzą [emoji2368]

Ja na szczęście póki co nie płacze po 3 cyklu, ale jeszcze wszystko przede mną [emoji23] ponoć luteina może powodować lek i depresje, także czekajcie na mega dola po następnej owulacji [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziękuję ❤😘 ja też po 3 cyklu płakałam 😅 kilka takich cykli miałam 😉 i gdybym wiedziała wcześniej, że nie jest tak łatwo zajść w ciążę to pewnie też bym nie stosowała anty😅 jak to moja Gin mówi "w każdym cyklu jest 25% szans na zajście 🤷‍♀️ i jest to loteria niesamowita 💁‍♀️ no i czytałam, że naukowcy ostatnio odkryli, że to komórka jajową kobiety wybiera plemnika, a nie jak dotychczas myślano, że to najsilniejszy plemnik. Także podejrzewamy z moją Gin, że moje komórki nie bardzo chcą się pogodzić z plemnikami mojego M 😂 bo on nawet nigdy nie był w moim "guście" więc może i tam nie są 😂😂😂🤣
Padłam 🤣🤣🤣
O tego to nie słyszałam, oj to ja tez jestem wybredna, może dlatego 😂
Super ze masz do tego takie podejście, ciężkie chwile bywają nawet w codziennym życiu, wiec w takich chwilach nie ma się co dziwić 😊

Twój jeszcze ich w kwiaty nie zaopatrzył [emoji3061] i gitarke, może jakieś serenady pod komórka jajowa i wrota się otworzą [emoji2368]

Ja na szczęście póki co nie płacze po 3 cyklu, ale jeszcze wszystko przede mną [emoji23] ponoć luteina może powodować lek i depresje, także czekajcie na mega dola po następnej owulacji [emoji23][emoji23][emoji23]
Coca Ty jesteś jak Hera, obie macie do tego trzeźwe podejście ! Nic tylko brać z was przykład 😛😁 wyluzować i kontynuować bobosexy 🤣🤣🤣
Czasami płacz działa w takich chwilach jak lekarstwo, po nim odchodzą wszystkie złości 🤗😍❤️

To muszę zapamiętać o tej luteinie, bo moja depresja i nerwica lękowa nie zniesie konkurencji 😅

Coca Ty jesteś jak Hera, obie macie do tego trzeźwe podejście ! Nic tylko brać z was przykład [emoji14][emoji16] wyluzować i kontynuować bobosexy [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Czasami płacz działa w takich chwilach jak lekarstwo, po nim odchodzą wszystkie złości [emoji847][emoji7][emoji3590]

Ja będę miała dopiero 4cs, u mnie to się nie liczy, ale Herę podziwiam za podejście i humor i w ogóle [emoji3590] wzór [emoji16]

reklama
Do góry