reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja będę miała dopiero 4cs, u mnie to się nie liczy, ale Herę podziwiam za podejście i humor i w ogóle [emoji3590] wzór [emoji16]
Ze mnie taki wzór jak z koziej dupy trąbka 😅🤣 ja po prostu uznałam, że jak będę się spinać od początku i robić wszystko co się da, to co mi zostanie na później? 😅 Zresztą nawet jak coś chce więcej od mojej gin to dostaje zjebke, że mam przestać czytać i szukać tylko iść się bzykać. Co do jego plemników to muszą być straszne buce 😅 mój też nie jest romantykiem więc tam na pewno nie jest lepiej😂

reklama
Ze mnie taki wzór jak z koziej dupy trąbka 😅🤣 ja po prostu uznałam, że jak będę się spinać od początku i robić wszystko co się da, to co mi zostanie na później? 😅 Zresztą nawet jak coś chce więcej od mojej gin to dostaje zjebke, że mam przestać czytać i szukać tylko iść się bzykać. Co do jego plemników to muszą być straszne buce 😅 mój też nie jest romantykiem więc tam na pewno nie jest lepiej😂
No to nie wiem co mojej nie pasuje, bo mój mąż mi całe życie wiersze pisze, obiady gotuje i raz na jakiś czas kwiaty kupuje ❤ a już ta zołza i jej koleżanki trzy razy zaloty odrzuciły🙄 biedne plemniki 😔😅

No to nie wiem co mojej nie pasuje, bo mój mąż mi całe życie wiersze pisze, objady gotuje i raz na jakiś czas kwiaty kupuje ❤ a już ta zołza i jej koleżanki trzy razy zaloty odrzuciły🙄 biedne plemniki 😔😅
Mój twierdzi, że zabiłam w nim romantyzm 🤣 kiedyś pisał mi piosenki przy 3 powiedziałam, że nie trafił w dźwięk i się skończyło 😂 więc może jego plemniki mają focha 🤔🤣

Mój twierdzi, że zabiłam w nim romantyzm 🤣 kiedyś pisał mi piosenki przy 3 powiedziałam, że nie trafił w dźwięk i się skończyło 😂 więc może jego plemniki mają focha 🤔🤣
Mój raczej tez romantyk, kwiatki czasami kupi, sprząta, prasuje.. to ja bardziej jestem taka ze zołza, a już zwłaszcza przed @, hormony mna tak manipulują ze ciężko mi się samej ogarnac. Jak zejdzie ciśnienie to go zazwyczaj przepraszam, ale mówi ze nie ma za co, ze wcale taka zła nie jestem 😛😂🤣
To jak ta komórka ma mój charakter to lekko nie będzie 😛🤣😂

Jest jeszcze wcześnie. To nie musi oznaczać od razu najgorszego. Przykro mi, że straciłaś ale @Silence85 nie może się teraz stresować, musimy ją wesprzeć i przekazać pozytywną energię, a taka wiadomość ją raczej nie pocieszy.
No nie moge sie stresować. Ale mam pozytywny covid 🤦‍♀️ trzmajcie mnie bo juz jestem na granicy

Nie wierzę!! Jeszcze to. To twoje dziecko jest na kwarantannie, dobrze pamiętam? Tak się zastanawiałam jak pisałaś o tym teście czy ci przypadkiem pozytyw nie wyjdzie. Bardzo ci współczuję. Wszystko na raz!
Juz nie jest. Do wczoraj byl. To znavzy dzis znow jest. 🤦‍♀️
Ja nie mam zadnych objawów wskazujących na covid. Gdyby nie ciąża, to bym nawet nie wiedziała, bo nie mialabym potrzeby jechac do szpitala 🤷‍♀️

reklama
Do góry