reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja jestem w domu. I probuje ogarnąć wizyte kontrolna. 😂 Bo dzwonil do mnie lekarz z izby przyjęć, i oni nie moga juz mnie zbadac... ale potrzebuje pani pilnej konsultacji. I musze jechac do specjalnego szpitala. Tylmo nikt nie wie jak mam dojechać tam.
Matko!!! To się w głowie nie mieści. Pewnie cały oddział na którym byłaś będzie na kwarantannie 😲 Dawaj znać co i jak! Takie masz przeżycia, że szok. Ale może będzie mimo wszystko dobrze 😘

reklama
Matko!!! To się w głowie nie mieści. Pewnie cały oddział na którym byłaś będzie na kwarantannie 😲 Dawaj znać co i jak! Takie masz przeżycia, że szok. Ale może będzie mimo wszystko dobrze 😘
Nie zamkną. Miałam maseczke. 😂 Autobusu ktorym jechałam tez nie beda szukac. Bo miałam maseczkę. Ja zawsze mam maseczkę. Czyli gdzie e sie zarazilam? 😂

Może od syna, kto to wie. A poza tym te testy nie są za bardzo wiarygodne[emoji38][emoji38]
Z tymi testami to jest jakaś porażka. Do mojego znajomego przyjechała karetka zrobić wymaz. Po 2 dniach sanepid zadzwonił, że ma kwarantanne bo wyszedł mu pozytyw. Zapytał się ich jakim cudem skoro ten wymaz zostal u niego w domu[emoji2358] zapomnieli go zabrać[emoji85]

Cześć dziewczyny, potrzebuję dzisiaj wsparcia [emoji24] nie udzielam się jakoś często ale staramy się z M od początku roku i o ile w poprzednich cyklach jakoś znosilam porażki i brak || tak dzisiaj, kiedy dostałam @ coś we mnie pękło. Nie chciałam się nakręcac w tym cyklu ale podświadomie miałam nadzieję i nie mogę sobie z tym racjonalnie poradzić...

reklama
Cześć dziewczyny, potrzebuję dzisiaj wsparcia [emoji24] nie udzielam się jakoś często ale staramy się z M od początku roku i o ile w poprzednich cyklach jakoś znosilam porażki i brak || tak dzisiaj, kiedy dostałam @ coś we mnie pękło. Nie chciałam się nakręcac w tym cyklu ale podświadomie miałam nadzieję i nie mogę sobie z tym racjonalnie poradzić...

Badacie się czy jeszcze nie?

Do góry