reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Nie chodziło mi o miejsce tylko o to czy w czasie okresu ogólnie się mierzy, w sensie od 1dc czy zaraz po zakończeniu krwawienia, ale rozumiem że tak [emoji16][emoji16]

A pojęcia nie mam [emoji2368] chyba można po, ale widziałam, ze dużo mierzy cały cykl. Nie chce zgubić rutyny [emoji16] chyba młoda mierzy po okresie [emoji848]

Byłam na kontroli w 6dc gin powiedział że wątpi żeby wystąpiła owulacja bo dopiero w lewym jajniku coś rosło ale małe i endo też male było.. A musi być te 7-8dni od owu żeby zbadać proga?
Najlepiej między 7-10 po owu, wtedy wynik jest wiarygodny. Znam historie dziewczyny, której gin powiedział, że cykl bezowulacyjny a aktualnie jest w ciazy❤️jest nadzieja na bezowulacyjne cykle😉

reklama
Do góry